SAĞLIK

Minik eller Kızılay’a bağış topladı

Adana’da Nasrettin Hoca Anaokulu öğrencileri, büyüklere örnek olacak bir yardım kampanyasına imza attı. Minik öğrenciler, topladıkları kıyafet ve oyuncakları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Kızılay’a teslim etti.

Yurt içi ve yurt dışında sürdürdüğü yardım faaliyetleriyle “Kara gün dostu” olan Kızılay’a bağışlar sürüyor. Nasrettin Hoca Anaokulu’nun minik öğrencileri, “Kızılay Haftası” dolayısıyla düzenledikleri kampanya kapsamında, aileleri ile birlikte topladıkları elbise, oyuncak gibi eşyaları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Türk Kızılayı Adana Şube Başkanlığı yetkililerine teslim etti.

Yardımlaşma duygusunun küçük yaşlarda çocuklara aşılanmasının çok önemli olduğunu belirten Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, minik öğrencilerin bu duyarlı davranışlarını Kızılay olarak takdirle karşıladıklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi. Saygılı, “Miniklerimiz sorumlu davranışlarıyla ülkenin geleceği için güven ve umut veriyor. Öğrencilerin bu davranışının herkese örnek olması gerekiyor” dedi.

Bu arada, okulda “Kızılay Haftası” etkinlikleri kapsamında bilgilendirme semineri düzenlendi. Seminerde öğrenciler, Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirildi.

Başa dön tuşu