ÇUKUROVA

Mutlaka sandığa gidin tercihinizi yapın

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çat kapı ev ziyaretleri yaptığı Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki bir evde ilk kez oy kullanacak 2 gencin kendisinden beklentilerini dinledi, sorularını yanıtladı.

 

Çat kapı ev ziyaretlerini sürdüren Başkan Soner Çetin, Mahfesığmaz Mahallesi’nde Derya-Murat Süzülmüş çiftinin evine konuk oldu. Sıcak bir ilgi ile karşılanan ve en iyi şekilde ağırlanan Soner Çetin’in geldiğini duyan komşular da sohbete katıldı.

 

Soner Çetin burada 31 Mart’ta ilk kez oy kullanacak Zülal Çılga Öğür ve Berkay Samer adlı gençlerle tanıştı. Gençlerle sohbet eden Soner Çetin, onlara demokrasiye sahip çıkmaları ve mutlaka oy kullanması çağrısında bulundu. Seçimlerin, demokrasinin en önemli unsurlarından biri olduğunu anlatan Soner Çetin, “Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Sizin aydınlık düşünce yapınız ülkemizin geleceğini aydınlatacaktır. Sizlerin düşünceleri ve önerileri, bizler için çok önemli. Çukurova ilçesinde, 4 bin 670 gencimiz ilk kez oy kullanacak. Hepsinin oyuna talibiz. Tüm gençlere ulaşacağız ve kendimizi anlatacağız” dedi.

 

Zülal Çılga Öğür ve Berkay Samer de, kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Soner Çetin’e teşekkür ederek, Çukurova Belediyesinden gençler olarak beklentilerini anlattılar, gençlerle ilgili hazırlanan projelerle ilgili sorular sordular.

 

Zülal Çılga Ögür, öğrencisi olduğu Adana Anadolu Lisesi etrafında, gençlerin hem ders çalışıp, hem de kaliteli zaman geçireceği mekan olmadığını ifade ederken, Berkar Samer de, Mahfesığmaz Mahallesi’nde basketbol sahası olmamasından yakındı.

 

Başa dön tuşu