ÇUKUROVA

Nakliyatçıların sorunlarını Millet İttifakı çözer

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ile birlikte Adana Nakliyatçılar Sitesi’ni ziyaret etti.

Site Başkanı İzzettin Turgut, site yöneticileri ve site esnafı tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Soner Çetin, seçime kısa bir zaman kaldığını belirterek, İYİ Parti ile uyumlu bir seçim çalışması sürdürdüklerini ifade etti.

Kendilerinin, sadece seçim zamanı değil, her zaman esnafın yanında olduğunu kaydeden Başkan Soner Çetin, “Sizlerin de sorunlarını çok iyi biliyoruz. Şimdiye kadar sizlerin sorunlarına duyarsız kalındı. Ancak Zeydan Karalar Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda bu sorunlarını çözülecektir” diyerek, hem kendisine hem de Zeydan Karalar’a destek istedi.

ORTAK DEĞERLERİ SAVUNUYORUZ

Başkan Çetin, “Biz bu ülkede herkesin birbirini sevmesini, saygı duymasını istiyoruz. Siyasetle uğraşanlar toplumu kamplaştırmamalı, birleştirici olmalı. Cumhuriyet ve Türkiye ortak değerlerimizdir. Aynı değerleri savunduğumuz için İYİ Parti ile ittifak yaptık” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu da, 31 Martta bir yerel seçim yapılacağına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bu seçimde belediye başkanı, meclis üyesi ve muhtar seçeceğiz. Bu seçimin ülkenin bekasıyla ilgisi yok. Vatandaş da bunu biliyor. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk birlik beraberlik içinde başarıya ulaşmıştır. Bizler de birleştirici olmalıyız. Bunun için ittifak yaptık.”

Daha sonra Soner Çetin, Metanet Çulhaoğlu, Göktürk Boydavaoğlu, İlker Akça ve beraberindekiler site esnafını tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Başa dön tuşu