YAŞAM

NİLGÜN BELGÜN’E ADANA’DA SEVGİ SELİ

Adana ve çevre illerden gelen sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan Nilgün Belgün keyifli sohbeti, unutulmaz anıları ve kadın erkek ilişkileriyle ilgili şaşırtıcı tespitleriyle Adanalı hanımlara unutulmaz bir gün yaşattı.

KIZI SORDU, ANNESİ CEVAPLADI
Söyleşinin modaratörlüğünü ise Nilgün Belgün'ün kızı Oylum Seçin yaptı. Kızının sorularını yanıtlayan Belgün, sözlerine "Emekçi bir kadın olarak emekçi kadınlar gününüzü kutlarım. Kadınlar günü ancak kadına şiddet ve cinsel ayrımcılık bittiğinde, eşitlik sağlandığında kutlu bir şekilde kutlanabilir" dedi.

KİMSEYLE ÖPÜŞMÜYORUM
Kendisini izlemeye gelenlerden, son dönemde tüm dünyayı kasıp kavuran koronovirüsle ilgili tedbir almalarını isteyen sanatçı, "Ben artık kimseyle öpüşmüyorum. Ne sevgili, ne çocuk, ne arkadaş… Siz de kimseye sarılmayın öpmeyin. Korono kapımızda, ortak kullanım alanlarında çok dikkatli olmalıyız" dedi.

ANNEM YÜZÜNDEN ÇOK EVLENDİM
4 kez evlilik yapan Nilgün Belgün, "Annem Türkiye'nin ilk kadın nikah memuruydu. Benim nikahlara düşkünlüğüm ondan olabilir" sözleriyle izleyicileri kahkahaya boğdu.  İlk evliliğini 19 yaşındayken yapan Nilgün Belgün, "Genç kızlığımı yaşayamadım. En güzel yanı, çocuklarımla birlikte büyümekti" dedi.

DİZİLERDEKİ KARAKTERLERE İNANMAYIN
Özellikle gençlere tavsiyelerde bulunan Belgün, "Hayallerinizin peşinden gidin. Ben hayallerimin peşinden giderek bugünlere geldim. Önce elinizdekilere şükretmeyi bilin, sonra evrenden istedikleriniz size gelir. Dizilerde beğendiğimiz karakterler gerçek hayatta yok. Onlara inanmayın, hayatın gerçeklerine bakın. Kadın erkek ilişkilerinin olmazsa olmazı sevgi, saygı, dürüstlük, merhamet. Biraz da yakışıklı olursa fena olmaz" dedi.

UFAK TEFEK DOKUNUŞLARIM VAR
Güzellik takıntısı olmadığını dile getiren sanatçı, "Bütün kadınların yaptırdığı gibi ufak tefek dokunuşlarım ama asla abartmadan…" dedi.

ÖRNEK ALDIĞIM KADIN YILDIZ KENTER
Nilgün Belgün, hayatında örnek aldığı tek kadının Yıldız Kenter olduğunu belirterek, "O sadece tiyatro öğretmeni değil, hayat öğretmenimdi" sözleriyle usta sanatçıya sevgisini dile getirdi. 

Başa dön tuşu