SİYASET

Normalleşme adımlarını atarken tedbirlere uymalıyız

Adanalı hemşehrilerine seslenen Çelik, mesajında şunlara yer verdi:
"Değerli Adanalılar hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Adana'mızın her tarafından aldığım bilgeler, Adana'mızın bu Korona Virüsü salgını karşısında gayet güçlü bir mücadele verdiğini gösteriyor. Tabi vatandaşlarımızın, hemşehrilerimizin tedbirlere uyması, aynı şekilde kamu kurumlarımızın etkili bir mücadele vermesi bu sonuca ulaşmamızı sağladı.

 

Şimdi biliyorsunuz bazı normalleşme adımları atacağız. Bu normalleşme adımlarının hiç biri bizi rehavete sürüklememeli. Salgın bitmiş gibi davranmamalıyız. Hastalık tehlikesi yokmuş gibi davranmamalıyız. Aynı şekilde tedbirlere uymalıyız, sosyal mesafeyi korumalıyız. O çok sevdiğimiz Adana'mızın sıcağına çıkmak için aşırı istekli davranırsak, kalabalık ortamlarda, parklarda buluşursak bu maalesef yeni bir takım sıkıntılar ortaya çıkmasına yol açacaktır.
O sebeple büyüklerimizin sağlığını koruyalım, çocuklarımızın sağlığını koruyalım, bütün insanımızın sağlığını koruyalım.  Adana'mızın güzelliklerine kavuşmamıza az kaldı.  

 

Çok üzüldük bu sene. Adana'mızın Taş Köprü'sünde iftar yapamadık. Bir araya gelemedik. Adana'mızın sokaklarında sahurlar yapamadık. Bunlara çok üzüldük. Fakat esas olan insanımızın sağlığıdır.
 

Büyüklerimizle, çocuklarımızla daha güzel günlere kavuşmak için önümüzdeki zamanlarda Taş Köprü'müzde yeniden buluşmak için, sokakta insanlarımızla yeniden bir araya gelmek için, ilçelerimizde yine bir arada olabilmek için güzel iftarlar güzel sahurlar yapmak için bu tedbirlere uymaya devam edelim.
Adanalıların sağlığı Adana'daki büyüklerimizin sağlığı, çocuklarımızın sağlığı, kadınların erkeklerin sağlığı, hepimizin sağlığı çok kıymetlidir. Adana çok kıymetlidir.

 

Normalleşme adımlarını atarken tedbirlere uymayı lütfen ihmal etmeyelim.
Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum. Hayırlı Ramazanlar diliyorum."

Başa dön tuşu