GENEL

Orhan ailesinin mutlu günü

Bölgenin sevilen simalarından ve aynı zamanda CHP’de İl, ilçe yöneticiliği, kurultay delegeliği ve son olarak da meclis üyeliği görevlerinde bulunan damadın babası Hasan Orhan' ve ailesini bu özel gününde CHP ailesi de yalnız bırakmadı. 

 

Genç çift ve aynı zamanda meslektaş olan Çevre Mühendisleri Neslihan Karadaş ve Deniz Orhan, gece boyunca pisti boş bırakmazken, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Davetlilerin adeta coştuğu düğün törenindeki halaylar, dostluk, barış ve kardeşlik türküleri görülmeye değer bir anı oluşturdu.

 

Davetliler arasında CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yöneticileri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanı ve yöneticileri de yer aldı.HDP Adana İl Eş Başkanları Gülseren Tural, Mahsun Eriğ ve yöneticileri de Orhan ailesinin mutlu gününde yanlarında yer aldı. Düğüne katılamayan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin de genç çiftlere kutlama mesajı gönderdi.

 

Düğün sırasında söz alarak misafirlere seslenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde yapılan ve ilk kez bir düğüne kapılarını açan Seyhan Belediyesi Emek Mahallesi Sosyal Tesisleri ve Düğün salonunun açılışının CHP' nin emektar ailesine nasip olduğunu, bu ve bunun gibi onlarca hizmet binasının tüm Adana'ya hayırlı olması temennilerini iletti. 

 

Damadın ağabeyi ve CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Orhan ise, düğüne gösterilen yoğun ilgiden dolayı onurlandığını ve duygulandığını belirtti. Orhan, düğünün bu salonda yapılmasının amacının sosyal demokrat belediyeciliğin Adana'nın geri bırakılmış mahallelerindeki olumlu değişimi gözler önüne sermek olduğunu söyledi. Hüseyin Orhan, “Kardeşimin düğünü vesilesiyle Adana’daki birçok balo salonunun çok üstünde bir kaliteye sahip Seyhan Belediyesi Düğün Salonu’nu da hizmete açmış olduk” diye konuştu.

 

Başa dön tuşu