MEDYA

TikTok fenomeni Mika Raun cinsel ilişki itirafları sonrası şimdi de kadınlara tavsiyesi ile mide bulandırdı: Kızlar siz salak mısınız?

Ünlü TikTk fenomeni Mira Raun, son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Daha önce sevgilisiyle cinsel hayatına ilişkin itirafları ile gündem olan sosyal medya fenomeni, kadınlarla verdiği tavsiyelerle de çok konuşulacak.

TikTok’ta çektiği videolarla adını duyurduktan sonra cinsiyet değiştirmesiyle de sık sık gündem olan TikTok fenomeni Mika Raun, son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla da konuşuluyor. Ünlü TikTok fenomeni bir kez daha Gökhan Çınar’a konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı cinsellik itirafı ile çok konuşulan Mika Raun, bu defa kadınlara verdiği tavsiyelerle gündem oldu.

TikTok’ta yayınladığı videolarıyla hayatımıza giren ve ardından da cinsiyet değiştirme operasyonu ile çok konuşulan fenomen Mika Raun, özellikle sosyal medyada yaptığı cinsellik itirafları ile sık sık gündem oluyor. Fenomen olduktan sonra cinsiyet değiştirme operasyonu da geçiren Mika Raun, son hali ile herkesi şaşırtmıştı. Hemen ardından sevgilisi olduğunu da açıklayarak şaşkınlığın katlanmasına sebep olmuştu. Ünlü sosyal medya fenomeninin geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle cinsel hayatına dair verdiği cevap ise adeta ağızları açık bırakmıştı.

NEFES ALMAYA VAKTİM OLMUYOR

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir soru cevap etkinliği yapan Mika Raun’a takipçileri “Sevgilinle cinsel hayatınız var mı?” şeklinde bir soru yöneltmişti. Instagram’dan da TikTok’tan lafını esirgemeyen fenomen isim, “Bazen nefes almaya vaktim olmuyor” yanıtını vererek hareketli bir cinsel yaşamı olduğunu da itiraf etmişti.

KIZLAR SİZ SALAK MISINIZ?

Sonrasında ise Youtube’de Gıybet mi isimli Youtube kanalına katılan Mika Raun, burada da kadınlara tavsiyelerde bulundu. Program sunucusunun sorduğu “Sevgilinin kredi kartını kullanıyor musun?” sorusuna yanıt veren Mika Raun, “Aşkım herhalde kullanacağım kızlar salak mısınız? Kadın “Bana çiçek almıyor” diyor. Ya sen neden çiçek almayan bir adamla berabersin? Suç sende. Kalk ayağa beni delirtme. Kredi kartını vermeyen adamla görüşmeyeceksin. Yok öyle bir şey verecek.” Demişti.

PARFÜME ÖDEDİĞİ PARA DUDAK UÇUKLATTI

Her yaptığı olay olan Mika Raun, şimdi de Gökhan Çınar’ın programında yaptığı açıklamalarla gündemde. Mika Raun, Gökhan Çınar’ın Youtube kanalında parfüme ödediği parayı açıkladı. Sosyal medyada çok para harcadığı için eleştirilen TikTok fenomeni “Para mutluluk demek değil daha fazla dert, her ay başı yeni saç, parfüm… Para zor yani şimdi parfümüm mesela 7 buçuk bin lira oldu. Para kolaylık değil” ifadelerini kullandı.

Başa dön tuşu