ÇUKUROVA

PROJEDE ÇOK YOL KAT ETTİK

 Bu yolda attığımız her adım için çok mutluyuz. Bugün de, böyle bir eğitim şansını kursiyerlerimize vermekten mutluyuz. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

 

AB İŞ AKADEMİSİ PROJESİ SÜRÜYOR
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin Mersin Üniversitesi ile yaptığı Avrupa Birliği İş Akademisi projesi kapsamında Uluslararası Lojistik Semineri başladı. Mersin Üniversitesi Mimarlık Konferans Salonunda yapılan seminer 5 gün boyunca devam edecek. İsveç Lund Üniversitesi Prof. Dr. Mats Ingvar Bertil Johnsson tarafından verilen eğitimlerin sonunda, kursiyerlere sertifika verilecek. Simultane tercüman aracılığıyla verilen eğitimlere başlayan kursiyerler, böyle bir fırsatı kendilerine sağlayan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ettiler.

 

“ATTIĞIMIZ HER ADIM İÇİN MUTLUYUZ”
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Avrupa Birliği (AB) hibesi olarak kazandırdığımız bir milyon lira büyüklüğündeki projemizle, 120 gencimiz lojistik sektöründe eğitimlerini tamamladı. İşsizliği azaltmaya yönelik projeleri önemsiyoruz. İşsizliğe çözüm amaçlı projelerimiz devam ediyor. Bu proje kapsamında, çok yol kat ettik ve bu yolda attığımız her adım için çok mutluyuz. Avrupa Birliği (AB) İş Akademisi projesi kapsamında Uluslararası Lojistik Seminerini kursiyerlere vermeye başladık. Hepsine başarılar diliyorum. Hep söylüyoruz; gençlerimizi istihdama kazandırmak için yaptığımız çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Başa dön tuşu