YÜREĞİR

Projeler hayata geçiyor

Hayata geçirilen sosyal ve kültürel belediyeciliğin merkezinde vatandaşlar olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''İnsana dokunan projelerimizle bir çok kurum ve kuruluşlar tarafından ödüle layık görüldük. Bundan sonra da merkezinde insan olan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.'' dedi.

 

Yüreğir'de konusunda söz sahibi bir çok önemli kişiyi  ağırladıklarını belirten Başkan Çelikcan ''Değişik fikirde ve meslekte insanları Yüreğirli vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz. En son Beyaz Tv 'Uyan Türkiyem' programının sunucusu Tahir Sarıkaya ve yapımcısı İsmail Çanak'ı vatandaşlarımızla buluşturduk. Vatandaşlarımız merak ettikleri bütün soruları sorma fırsatı yakaladılar. Televizyon ve gazeteci olmak isteyen genç arkadaşlarımız ise bu meslekle ile ilgili bilgi aldılar.'' dedi.

 

Televizyoncuların ve gazetecilerin toplumu doğru bilgilendirme adına çok önemli bir görevi üstlendiklerini belirten Tahir Sarıkaya canlı yayında başına gelen çok ilginç olayları izleyicilerle paylaştı. Yapılan haberlerin hiç kimseyi memnun etmediğini söyleyen Sarıkaya ''Kötüyü de veriyoruz, iyiyi de veriyoruz ki; vatandaşlarımız iyiyle kötüyü ayırt edebilsin, örnekleyebilsin. Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla üstlendiğimiz görev çok önemli. Doğruluğundan emin olduğumuz konularda cesur olmak, korkmamak lazım. Ülkemizde kimse kimseyi dinlemiyor. En büyük sorunlarımızdan bir tanesi hızla kutuplaşıyoruz.'' dedi.

 

Yüreğirli vatandaşlarla buluşmaktan mutlu olduğunu belirten Sarıkaya ''Yüreğir'de güzel şeyler oluyor.  Bunu bize ulaşan ve sunduğum haberlerden de takip ediyoruz.'' dedi. Program yapımcısı İsmail Çanak ise yaptığı açıklamada Yüreğir'e her geldiğinde farklı bir projeyle karşılaştığını belirtti. Yüreğir'de güzel şeyler olduğunu gözlemlediğini söyledi.

 

Başa dön tuşu