BÜYÜKŞEHİR

Rutin belediyecilik hizmetleri eş zamanlı yürütülüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi birimleri bir yandan koronavirüs ile mücadelede yoğun mesai harcarken diğer yandan da rutin belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Kent merkezinin içinden geçen D 400 karayolunda asfaltlama çalışmalarını hızla devam ettiren ekipler, eski asfaltı söküp yenisini döküyor. Adana’nın ulaşımında ve imajında önemli rol oynayan ve yıllardır kentin kanayan yarası haline gelen D 400’deki sorunun çözümüne yönelik çalışmalar vatandaşları memnun ediyor.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri D 400 karayolundaki çalışmalarını sürdürürken Köylü Garajı olarak bilinen noktada da yol çalışması gerçekleştiriliyor.   Köylü Garajı’nda yıllardır yamalama yöntemiyle kat kat olan asfalt, freze uygulamasıyla sökülüp yerine yeni asfalt dökülüyor.

 

Çukurova ilçesinde asfaltlama çalışması tamamlanan Suna Kan Bulvarı’nda ise düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yağmur suyu tahliye kanalları, kaldırım, bordür ve peyzaj çalışmalarını yürüten ekipler, bulvarı yeni bir görünüme kavuşturuyor.

 
 
 
 

Başa dön tuşu