GENEL

SALGIN BAYRAMLAŞMAYA ENGEL OLAMADI

İLK GERÇEKLEŞTİRDİ

Adana il başkanlığının tertiplediği program bayramın ikinci günü gerçekleştirildi. 2 aşamada yapılan bayramlaşma programın ilkine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Adana İl Koordinatörü, Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Mehmet Şükrü Erdinç, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru ile AK Parti il ve ilçe 3 kademe başkanları katıldı.

 

REKOR KATILIM

İkinci grup bayramlaşmaya genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve ilçe başkanlarının yanı sıra Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

 

ADANALI’LARIN BAYRAMINI KUTLADI

Salgın sebebiyle zor bir dönemden geçildiğini hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bu zorlu süreci AK Parti teşkilatlarının güçlü bir şekilde atlattığını, sahada vatandaşlara ulaşma noktasında tedbirlere de uyarak yüksek bir performans sergilediğini söyledi.

 

Telekonferansa katılanların yanı sıra tüm Adanalı’ların bayramını kutlayan Çelik, “Hepinizin bayramı mübarek olsun. Büyüklerinize hürmetlerimizi iletiyoruz. Sağlık, sıhhat içerisinde nice bayramlara erişmeyi Allah nasip etsin” dedi.

 

ESKİSİ GİBİ DEĞİL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu da “Eski bayramlar gibi değil. Elleri öpemedik. Büyüklerimizle hasret gideremedik. Uzaktan video konferansla, teknolojiyi kullanarak bayramlaşıyoruz. Bayramda sakağa çıkma kısıtlaması da olduğu için geçmişten farklı bir bayram geçiriyoruz. Bu milletimizin sağlığı için, Türkiye'nin bugüne kadar elde ettiği başarıları, daha kısa sürede, daha hızlı şekilde yoluna koyabilmek için alınan bir önlem. Her şey milletimizin, vatandaşlarımızın sağlığı için. İnşallah Kurban Bayramı'mızı sağlık, sıhhat ve afiyetle, yine o eski alıştığımız şekilde, yine Adana sıcağında vatandaşlarımızla kucaklaşarak kutlamayı Allah nasip etsin” dedi.

 

‘ADANA TEŞKİLATLARI BAŞARILI’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir de AK Parti Adana teşkilatlarının başarısına vurgu yaparak video konferansa katılanların bayramını kutladı.

 

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay da tüm katılımcılara teşekkür ederek “Biz AK Parti teşkilatı olarak çok büyük bir aileyiz. Biz her bayram teşkilat mensuplarımızla, vatandaşlarımızla, büyük coşku içerisinde bayramlaşma gerçekleştiriyoruz. Bu bayramda da bu geleneği bozmamak adına teknolojiyi kullanarak büyük bayram buluşmamızı gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonraki bayramlarda yine kucaklaşarak coşku içerisinde kutlarız” şeklinde konuştu.

 

 

TEŞKİLAT ŞEMASI VE SAYISI

Bayramlaşmaya katılan AK Parti teşkilat şeması ve sayısı şöyle:

İl yönetimi 50 kişi, ilçe ana kademe yönetimleri 285 kişi, il kadın kolları 50 kişi, ilçe kadın kolları yönetimleri 285 kişi, il gençlik kolları 50 kişi, ilçe gençlik kolları yönetimleri 285 kişi olmak üzere toplam 1005 kişi. 

 

Belediye başkanları 3 kişi, belediye meclis üyeleri 99 kişi, mahalle başkanları 830 kişi olmak üzere toplam 932 kişi.

Toplam 2000 kişi ile bayramlaşma yapıldı. 

Başa dön tuşu