SPOR

Şampiyon tekvandocu Aşık, Dünya şampiyonasına katılacak

Başkan Uludağ, başarılı tekvandocuları kutlayarak,”Umarım daha çok başarılar kazanırsınız. Her ikinizi de kutluyorum.”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete kulüp tekvando Antrenörü Ahmet Özdağ ile birlikte gelen Burak Aşık ve Berat Arık, kendilerine ve spora vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Bilal Uludağ’a teşekkür ettiler. Antrenör Ahmet Özdağ, Konya’da yapılan Gençler Türkiye Şampiyonasında Burak Aşık’ın 48 kiloda yapmış olduğu tüm müsabakaları kazanarak altın madalya kazandığını, Berat Arık’ın 55 kiloda ise 3’ncü olarak bronz madalya aldığını söyledi. Özdağ, şampiyon olan Burak Aşık’ın 15-22 Kasım 2016’da Kanada’da yapılacak olan Dünya Gençler Şampiyonasına katılacağını da belirti. 

Bilal Uludağ, Sarıçam Belediye Sporun birçok branşta gençlere spor imkanı sağladığını, kendilerinin de onlara her zaman destek verdiklerini söyledi. Uludağ,” Kulüp olarak başarılara imza atmamız bizleri mutlu ediyor.  Bu iki gencimiz de bunun en belirgin örneği. Bundan sonra daha büyük başarılara imza atacaklarına inancım sonsuz. Burak Aşık’ın kulübümüz adına şampiyon olup ülkemizi Dünya şampiyonasında temsil etmesi önemli bir başarı. Her iki sporcumuzu da kutluyor ve başarıların devamını diliyorum.”diye konuştu.

Başa dön tuşu