ÇUKUROVA

Şampiyonları Metin Şentürk ile buluşturdu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, çeşitli branşlarda şampiyon olan engelsiz gençleri ünlü sanatçı Metin Şentürk ile buluşturdu. Neşeli anların yaşandığı buluşma, renkli görüntüler oluştu.

 

Sanatçı Metin Şentürk, konser vermek üzere, Çukurova Belediyesi’nin daveti üzerine Adana’ya geldi. Konserden sonraki gün teşekkür etmek üzere Soner Çetin’in makamına gelen Metin Şentürk’ü güzel bir sürpriz bekliyordu. Metin Şentürk’ün başkanlık makamına geleceği saatte, Adana İl Engelliler Meclisi üyesi bir grup dernek ve vakıf yöneticileri ile çeşitli dallarda şampiyon olan engelsiz gençlere randevu veren Başkan Çetin, böylece sürpriz buluşmayı gerçekleştirdi.

 

SEVGİDE ENGEL TANIMIYORLAR

Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonu Meryem Nur Tunuğ, Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonu Nilsu Taşkınlar, Bedensel Engelliler Otistik Türkiye Şampiyonu Fethullah Kaygün’ün Başkan Soner Çetin ve Sanatçı Metin Şentürk’le buluşmaları renkli görüntüler oluşturdu.

 

Başkan Çetin ve Metin Şentürk’e çiçek veren engelsiz şampiyonlar, kendilerine gösterilen ilgiden oldukça mutlu oldu.

 

SEVGİDE DE ŞAMPİYONLAR

Soner Çetin’e engellilere gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Sanatçı Metin Şentürk, “Çukurova’da engelleri sevgileriyle, kocaman yürekleriyle yenmiş kardeşlerimle olmaktan dolayı çok mutluyum. Tabi ki, bu kadar sevginin olduğu yerde şampiyonlar çıkar” şeklinde konuştu.

 

Başkan Soner Çetin de, engelli dernekleriyle çok özel bir birliktelik yakaladıklarını belirterek, “Bu işleri gönülden yapmak gerekiyor. Onlar, bizlere biz de onlara gönüllerimizi açtık” ifadesini kullandı.

 

Güzel buluşmada, Adana Engelliler Meclisi üyesi Engelsiz Yaşam Vakfı, Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Kardelen Engelliler Derneği, Adana Yıldız Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ile engelsiz şampiyonların aileleri de yer aldı.

Başa dön tuşu