SİYASET

SANDIKALARI PATLATACAĞIZ

Cumhuriyet Mahallesi konser alanında düzenlenen mitinge Başkan Boydak'ın yanı sıra Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Julide Sarıeroğlu, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Güldemet Sarı, Ak Parti Adana Milletvekili Adayları Sevil Can, Reşan Arlıer, Ak Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak, mahalle temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BOYDAK; ATATÜRK'TEN SONRA GELMİŞ ENBÜYÜK DEVLET ADAMI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

 

Vatan için, Bayrak için, Ezan için, Devlet için yürüyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip erdoğanın arkasında olduklarını belirten Başkan Boydak, "Bugün son gün, 45 gündür arı gibi çalışıyoruz, Allah hepinizden razı olsun. Sıcak demediniz, soğuk demediniz, Oruç demediniz, Ramazan demediniz çalıştınız. İnşallah yarın bu emeklerinizin karşılığını sandıkları patlatarak alacağız. Tarih boyunca İslam'ın bayraktarlığını yapmış bir milletin evlatlarıyız. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne kadar Ak Parti gibi bir dönem görmedi, Recep Tayyip Erdoğan gibi görmedi. Bunu sadece biz söylemiyoruz, televizyonlarda ve internetlerdeki videolarda da görüyorsunuz. Türkiye Cumhuriyetine Atatürk'ten sonra gelmiş en büyük devlet adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hizmetler ortada, çalışmalar ortada, günün 20 saatini çalışarak geçiren, kendini hizmete adamış uzun adamı, liderimizi, Cumhurbaşkanımızı dış güçlere yedirmeyeceğiz. Davulları da biz çalacağız, halayları da  biz çekeceğiz,  24 Haziran'dan büyük bir zaferle çıkacağız" dedi.

 

SARIEROĞLU; OY NAMUSTUR, SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR

 

"Büyük bir zaferle tüm Türkiye'de sandıkları patlatacağız" diyen Sarıeroğlu, şöyle konuştu: "Sandıklar çok önemli. Görevli olun olmayın, tüm vatandaşlarımızın hakkı var. Biliyorsunuz oy namustur, seçim de sandıkta kazanılır. Bugüne kadar vermiş olduğumuz emeklerimizin heba olmasını istemeyiz. Cumhurbaşkanımızın zafer açıklaması yapılmadan, sandıkları kesinlikle terk etmememiz gerekiyor. En son tutanağımızı alıp görevlilere teslim edinceye kadar sandık başından, görev mahallinden hiç kimsenin ayrılmamasını özellikle rica ediyorum. Bizler de tüm ekiplerimizle yine 15 ilçemizde sandıklarımızı gezerek, gerekli hassasiyetin gözetilip gözetilmediğini yerinde inceleyeceğiz. Yarın çok tarihi bir gün olaca, İnşallah vatandaşlarımız bu seçimde, Türkiye'ye yapılanları yıkmaktan, 16 yıldır yaptığımız hizmetleri durdurmaktan, geriye götürmekten bahsedenlere inat, Türkiye'yi geleceğe daha emin adımlarla götürmek için, daha güçlü adımlarla götürmek için, 16 yıldır çok bedel ödeyen, her türlü mücadeleyi ve canını ortaya koyan, bunu yaparken de tek desteği milletinden aldığı güç olan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkacak" ifadelerini kullandı.

"Ceyhan, enerjinin ana hattı olmuş durumda"

Bakan Sarıeroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı mega endüstri bölgelerinden birinin de ilçedeki Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi olduğunu anımsatarak, "Ceyhan, enerjinin ana hattı olmuş durumda. Bunları pekiştirecek, 100 bin kişiye istihdam sağlayacak mega projelerden birisini Ceyhan'da hayata geçireceğiz. Karataş'ta tarımla ilgili on binlerce kardeşimize istihdam sağlayacak, tarımın yan sanayilerinin gelişmesini sağlayacak mega bir organize sanayi bölgemizi kuracağız. Cumhurbaşkanımız, beyannamemizde açıkladı; hastane, yollarla, okullarla, gençlerimizle, kadınlarımızla ilgili projelerimizi de hızlı şekilde gerçekleştireceğiz inşallah" dedi.

 

 
 
 
 

Başa dön tuşu