YAŞAM

Şanlıurfalı çocuklar, dinozorların dünyasına yolculuğa çıkıyor

Düzenlediği sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlerle özel günlere ayrı bir anlam katan Piazza AVM’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği “Dino Mania: Dinozorlar Dünyası” etkinliği çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı.
 
23 – 27 Nisan tarihleri arasında, saat 14.00’den 19.00’a kadar her yarım saatte bir seanslar halinde gerçekleşen aktivitede; çocuklar, hayvanlar aleminin en merak edilen türlerinden birisi olan dinozorların dünyasında yolculuğa çıkıyor. Çocukların aileleriyle birlikte ücretsiz yararlandığı etkinliğe katılanlar dinozorların heyecan uyandıran özelikleriyle keyifli saatler geçiriyor. 
 
Milyonlarca yıl önce yaşayıp nesli tükenen dünyadaki en büyük hayvanları olan dinozorların sırlı dünyasına gezintiye çıkan çocukların bu unutulmaz anlarını aileleri cep telefonlarıyla çekerek ölümsüzleştiriyorlar. Ayrı bir sürüngen türü olan dinozorların izleri fosillerden elde ediliyor. Bugüne kadar bulunan dinozor fosilleri arasında en büyüğünün yerden yüksekliği 13 metre, uzunluğu 30 metre, ağırlığı ise 130 tondur.
 
Düzenlediği sanatsal, kültürel ve sosyal etkinliklerle özel günlere ayrı bir anlam katan Piazza AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Dino Mania: Dinozorlar Dünyası” etkinliğiyle çocuklara tarih öncesinin efsane canlılarının dünyasını keşfetme fırsatı sunuyor.

Başa dön tuşu