BÜYÜKŞEHİR

Şanlıurfalılar Sözlü’ye söz verdi

Yüreğir’deki Şanlıurfalılar Sözlü’ye söz verdi

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde yaşayan Şanlıurfalılar, 31 Mart’taki yerel seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’yü destekleme sözü verdi. Yüreğir Şanlıurfalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Budan’ın düzenlediği mitingde binlerce hemşehrisiyle kucaklaşan Başkan Hüseyin Sözlü, “Yeni hizmet dönemimizde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetin de desteğiyle Adana’yı daha yukarılara taşıyacağız” dedi.
 

BAŞKAN SÖZLÜ SEVGİ ÇEMBERİNDE KALDI
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Şanlıurfalıların yoğun yaşadığı Yüreğir’in Anadolu Mahallesi’nde seçim kampanyasını sürdürdü. Yüreğir Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Sahil Budan, Yüreğir Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Asım Gül’ün düzenlediği coşkulu destek toplantısında binlerce hemşehrisi Başkan Hüseyin Sözlü’ye sevgi çemberine aldı. 

 

11 YENİ ÜRETİM MERKEZİNDE 250 BİN KİŞİYE İŞ
Türkiye’nin dört bir yanından göç alan Adana’da kardeşlik ve huzur iklimini güçlendirmek için gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Hüseyin Sözlü, gençlere çalışma imkanı sağlayacak yeni istihdam hamlelerini müjdeledi. Büyükşehir Belediyesi olarak yeni sanayi yatırımlarının Adana’ya kazandırılması için seferber olduklarının altını çizen Başkan Hüseyin Sözlü, yakın zamanda faaliyete geçecek 11 organize sanayi bölgesi ve üretim merkezinde 250 bin kişinin çalışma imkanı bulacağını vurguladı.

 

İKİ PROJEYLE 3 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Adana mitinginde istihdam yatırımlarını açıkladığını anımsatan Başkan Sözlü, “Yakın zamanda Yumurtalık Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’nde 1 milyar dolarlık petro kimya tesislerinin temeli atılacak. Yine bu bölgede 2 milyar dolarlık termik santral yatırımı Adana’nı önünü açacaktır. Aydınlık günler Adana için yakındır. Yeter ki sizler, Cumhur İttifakı adaylarına güç verin, yeter ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, hemşehrimiz Devlet Bahçeli’nin arkasında durun. Onlar, sizlerin desteğiyle ülkemizin ve milletimizin menfaatlerini koruyacak, terör örgütlerinin hamisi  dış güçlerin kurduğu kumpasların hepsini bertaraf edecektir” diye konuştu. 

 

Coşkulu alkışlar eşliğinde konuşmasını tamamlayan Başkan Hüseyin Sözlü, daha sonra dernek binasında Şanlıurfa yöresinden yemeklerin ikram edildiği sofrada hemşehrileriyle birlikte yemek yedi.

Başa dön tuşu