SİYASET

SARIÇAM’da ÇÖRTEN’e SEVGİ SELİ..

Gittiği hemen her ortamda Başkan gibi karşılanan ÇÖRTEN; halkın RÜZGARIYLA  ve SEVGİ SELİYLE Başkanlık yolunda  emin adımlarla ilerliyor..

 

Uzun zamandır sahalarda olan AK PARTİ Sarıçam Belediye Başkanı A. Adaylarından Eğitimci Sosyolog Mehmet Akif Çörten Pazar günü şiddetli yağmura rağmen kalabalık ve coşkulu bir şekilde resmi başvurusunu yaptı.

Hep Birlikte Nice Güzel Günlere

Çörten; "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan  önderliğinde ve Her Bölgeden Her Görüşten Herkesleyiz, Hep Birlikte Nice Güzel günlere sloganıyla yola çıktık. Her Bölgeden her görüşten herkesin desteğini aldığı için ve salona sığmayan, yağmur çamura rağmen  farklı görüşten dostlarını sevenlerini eşleri ve çocuklarıyla AK PARTİ  ilçe binasında gördüğüm için gururlandım" Dedi.

 

AKP Adana Sarıçam Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Akif Çörten, sabah namazında "Ey Rabbim; Bugünü bereketli kıl, hayırlı sonuçlara vesile kıl, diye dua ettiğini, söyleyerek yağmurla gelen bereketi,  Rabbimin takdiri, sizlerin desteğiyle inşallah hayırlı sonuçları şimdiden görüyorum dedi. Çörten herkese tek tek teşekkür etti.

Başa dön tuşu