SARIÇAM

Sarıçam Belediyesi’nde Asfalt hamlesi başladı

Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  ilçelerinde altyapıları tamamlanan mahallelerde asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirterek, bütün bozuk yolların yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Yavuz Sultan Selim ve Beyceli  Mahallelerinde  bulunan yolların altyapılarının tamamlandığını belirterek, “Bu mahallelerimizde  doğalgaz çalışması, elektriğin yer altına alınması ve içme suyu boruları değiştirildi. Ayrıca kanalizasyon arızaları da giderildi.  Tüm bu işlemlerinin ardından ise sokakların asfalt yapımına başlandı ve en kısa sürede tamamlanacak.” dedi.

ASFALTSIZ YOL BIRAKMAYACAĞIZ

Bilal Uludağ, “Vatandaşımız hizmetin en iyisine layık diyerek başlanılan doğalgaz çalışmalarının merkez mahallelerimizde büyük bölümü tamamlandı.  İlçemizin her köşesine ulaşana dek durmayacağız. Yapılan planlama doğrultusunda bütün bozuk yollar yapılacak ve asfaltsız yol bırakmayacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

İlçelerinde yapılan doğalgaz çalışması nedeniyle birçok yolun kazıldığını anlatan Bilal Uludağ,” 2017 sonuna kadar merkezde yapılan çalışmalar tamamlanmış olacak. Bizde kazı çalışması nedeniyle bozulan yolların yapımına başladık. En kısa sürede bütün bozulan yollar bitirilecek. Ekiplerimiz bu konuda yoğun bir tempo ile çalışıyor. Bu arada dar olan yollar genişletiliyor. Ayrıca yeni imar yolları da açılmaya devam ediyor.” diye konuştu. 

Başa dön tuşu