SARIÇAM

Sarıçam Belediyesi Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, farklı spor kategorilerinde yapılması planlanan Yaz Spor Okulu faaliyetlerinin futbol bölümünün Buruk Stadyumu’nda ve Yavuz Sultan Selim Halı sahasında, diğer dallar olan Jimnastik, Güreş, Hentbol, Tekvando, Basketbol, Voleybol, Badminton, Dart ve Karate’nin Asım Savaş kapalı Spor salonunda, Masa Tenisi’nin Kültür evi,  Satranç’ın ise Ana Bacı Konuk evinde yapılacağını kaydetti.

 

Bilal Uludağ, “İlçemizde bulunan gençlerimizi Yaz Spor okullarına bekliyoruz.  Geçen yıllarda olduğu gibi yine ilginin büyük olacağı inancındayız. Sarıçamlı gençlerimiz bu yaz da spora doyacaklar. Gençlerimizi bu yıl 13 ayrı kategori de açılacak olan spor okullarımıza bekliyoruz. Çünkü spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumanın en önemli etkenlerinden biridir. “dedi.

 

Başkan Bilal Uludağ, yaz spor okullarında gençlere kendi seçecekleri spor dallarında en iyi şekilde eğitimlerinin verileceğini de belirterek,” Çocuklarımızın yaz aylarını verimli geçirmeleri, eğitim ve öğretim boyunca topladıkları enerjilerini harcamaları, streslerini atmaları için haftanın belirli günlerinde eğitim verilecek. Bu faaliyetleri hemşerilerimizin iyi değerlendirmelerini umuyorum. Çünkü sporun, çocukların bedensel ve ruhsal gelişiminde büyük önemi bulunmaktadır.  Bu bilinçle yüzlerce çocuk ve gencimize spor yapma imkânı sunuyoruz.” diye konuştu.

 

KAYITLAT TEMMUZ AYINDA DA DEVAM EDECEK
 

Yaz spor okullarında kayıtların Temmuz ayı içerisinde de devam edeceğini ve ikinci dönemin ise 01-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında başlayacağını da belirten Bilal Uludağ, başvuruların Ana-Bacı Konuk evinde SİMER Spor ve Gençlik birimine (Sarıçam İstihdam Merkezi) yapılacağını da sözlerine ekledi.

 

Bu arada geçtiğimiz yıl ilk kez açılan Yüzme içinde bu yıl yine 2-31 Temmuz arası Yaz spor okulu açılacak. Başkan Uludağ, yüzme için kayıtların ise Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan Ana Bacı Konuk Evi’nde bulunan Spor İşleri Müdürlüğüne yapılacağını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu