BÜYÜKŞEHİR

Seyhan’da da Cumhur İttifakı şahlanıyor

EL ELE SELAMLADILAR
AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin şeffaf bir şekilde memleketin bekasını için oluşturduğu ve 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nde de devam ederek başarıyı hedefleyen Cumhur İttifakı’nın Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediye Başkan Adayları Hüseyin Sözlü ve Fikret Yeni, merkez Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi’nde bir araya gelerek hemşerileri ile buluştular. Adaylar sahneden hemşerilerini AK Parti ve MHP Seyhan İlçe Başkanları ile selamladılar.
 
“ADANA KARALAR BAĞLAMAYACAK”
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, konuşmasında Fatih Mahallesi’nde olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek mahalle sakinlerinden şu cümlelerle destek sözü aldı: “Adana Karalar bağlamasın diye Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye destek verecek misiniz? Seyhan’da Yeni bir vizyon için destekleriniz tam mı?”. Yeni’nin bu sözlerine mahalle sakinleri evet diyerek haykırarak karşılık verdiler.
 
“KİRLİ İTTİFAKLARA MÜSADE ETMEYECEĞİZ”
Coşkulu kalabalığa “Fatih Mahallesi Cumhur ittifakının bel kemiği, yüz akı, omurgasıdır” diyerek sözlerine başlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, “Kirli ittifaklara, PKK’nın gravatlı uzantıları HDP ile nikah kıyanlara müsade etmeyeceğiz. Her şeye rağmen kazanmak için değil memleketimizin bekası için başaracağız” dedi.
 
“ŞEHİTLERE DE Mİ SAYGINIZ YOK”
 
Başkan Sözlü konuşmalarının sonunda “Beka sorunu değil zeka sorunu var” diyenlere şöyle seslendi: “Madem ki Türkiye’de beka sorunu yok Aybüke öğretmen neden şehit oldu? madem birileri milletimizin yok oluşunu istemiyor neden hala yıllardır resmi geçitlerde gazilerimiz en öndeler? Bunlar beka için değil de ne içindir? Sizin öğretmenlerimizin polislerimizin askerlerimizin şehadetine de mi saygınız yok?” 
 
Konuşmaların sonunda Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ve  Seyhan Adayı Fikret Yeni, mahalle sakinlerinin alkış ve tezahüratları ile uğurlandılar.

Başa dön tuşu