SAĞLIK

Sporla, yaşam kaliteniz artar

Sabahın erken saatlerinde bir araya gelen sporseverler, önce düz koşu yaptı. Spor yaparken açık alanda bol bol temiz hava alma imkanı da bulan sporseverler, Şeniz ve Deniz Ünalmış Kardeşler’in  eşliğinde plates, denge, kuvvet, direnç ve yağ yakımına yol açan hareketler çalıştı.

 

Etkinliklerinin spor yapmak isteyen herkese açık olduğunu söyleyen Şeniz ve Deniz Ünalmış Kardeşler, açık alanda spor yapmanın her yaşta, her koşulda vücuda inanılmaz yarar sağladığını söylediler. Özellikle temiz hava ve bol oksijen almanın faydalarını sıralayan Ünalmış Kardeşler, “Böylece zihniniz ve vücudunuz temizlenir. Vücudun daha çok mutluluk hormonu salgılamasını sağlar. Doğa koşullarında farklı egzersiz metotları uygulayarak dayanıklılığınızı artırır. Eklemlerinizi farklı açılarda çalıştırabileceğiniz için yaşam kalitenizi en üst seviyelere çıkarabilirsiniz” dediler.

 

Tek düze yaşamdan kurtulmak, fit bir görünüm sağlamak isteyen her yaşta her insanın katılabileceği bu tür etkinlikleri, spora teşvik için zaman zaman düzenlediklerini belirten Twins Pilates Center Sahipleri Şeniz ve Deniz Ünalmış Kardeşler, haftada üç gün yapılan egzersizlerin sakatlık riskini de minimuma indirdiğini belirttiler.

 

Açık alanda spor yapma etkinliği,  Botta Bloom’un kahve ikramı ile sona erdi.

Başa dön tuşu