ÇUKUROVA

“SPORUN GÜLEN YÜZÜ SONER ÇETİN”

AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporun ve sporcunun dostu olduğunu her fırsatta gösteriyor. Göreve geldiği günden bugüne spora yaptığı katkılarla adından sıkça söz ettiren Başkan Soner Çetin, gelenekselleşen malzeme yardımını bu yıl da gerçekleştirdi. Malzeme ihtiyacı olan spor kulüplerine her sene destekte bulunan Çetin, Türkan Saylan Spor Kompleksinde spor malzemelerini sporculara dağıttı.

 

“ SPORU VE SPORCUYU DESTEKLİYORUZ”

 

Sporcuların, “Sporun Gülen Yüzü” pankartlarıyla karşıladığı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporcularla sohbet etti, futbol oynadı. Malzeme dağıtımı öncesinde konuşan Çetin, “Sizlerle bu yıl da bir araya gelmiş ve kucaklaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çukurova ilçemizde 2’si engelli olmak üzere toplamda 16 kulübümüz var. Bütün branşlarda toplamda 3000 genç sporcumuz var. Bu çok önemli bir rakam. Sporla uğraşan gençlerimiz yaşayarak görüyoruz ki vatanına milletine hayırlı oluyor. Sporun kötü alışkanlıklardan uzak bir yaşam sürülmesinde büyük katkısı var. Sizleri, hocalarınızı, kulüp yöneticilerini kutluyorum” dedi. Amatör spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Çetin, “Bizler amatör spor kulüplerimizin her zaman yanında olmak ve arkasında olmak zorundayız. Burası sembolik bir tören. Bizler kulüplerin bütün ihtiyaçlarında elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bütün kulüp başkanlarımız makamımda ziyaret ederek bir plaket takdim ettiler ve  “Sporun gülen yüzü” dediler. Bu benim için şeref madalyası. Sizlere destek olmaya yanınızda ve hizmetinizde olmaya devam edeceğiz. Bütün sıkıntılarınızda arkanızda olacağız. Malzemeleriniz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Adana Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Ali Gülleri’de amatör spor kulüpleri adına Soner Çetin’e teşekkür ederek plaket verdi. Gülleri “Çukurova Belediye Başkanı’mız Soner Çetin sporcularımıza yaptığı malzeme desteğini artık gelenekselleştirdi. İlçede bulunan tüm amatör spor kulüpleri adına kendisine şükranlarımı sunuyorum’’ dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çetin, sporculara malzemelerini dağıttı.

Başa dön tuşu