SİYASET

Sürecin Başarısı İhanet İçerisinde Olanları Rahatsız Eder

Türkiye’nin salgınla kararlı bir mücadele gerçekleştirdiğini belirten Milletvekili Dağlı, ‘Sürecin başarıyla yönetilmesi ancak ihanet içerisinde olanları rahatsız edebilir’ dedi. Tamer Dağlı Twitter hesabından şu mesajları paylaştı:

 

Dünyayı etkisi altına alan ve bugün itibarıyla 265 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan pandemi sürecinde devletimiz ilgili tüm birimleri ile mücadelesini sürdürüyor. Teknolojik ve ekonomik olarak güçlü olduğu düşünülen devletlerin bocaladığı bir süreçte Türkiye, hem yurtiçindeki vatandaşlarını hem de diğer ülkelerde bulunan vatandaşlarını korumak için gerekli tüm adımları atıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tüm kurumlarımız olağanüstü bir çaba ve koordinasyon içerisinde çalışmalara devam ediyor. 

 

Bugün gelinen noktada başarı sadece salgın başladığında alınan önlemlerle sağlanmamıştır. Türkiye 18 yıldır emin ellerde ilerlemesini sürdürürken tüm kurumlarındaki gelişmelerle de afet ve salgın gibi durumlara da daha hazır hale gelmiştir. Cumhurbaşkanımızın “Şehir Hastaneleri benim hayalimdir, rüyamdır” diyerek başlattığı projeler dizisi sayesinde Türkiye, bugün böylesine küresel boyutta bir salgında dahi vatandaşlarına en kaliteli sağlık hizmetini sunabilmektedir. Savunma sanayiinde atılan adımlar, oluşturulan altyapı sayesinde solunum cihazı ihtiyacı kısa sürede karşılanmış ve seri üretime geçilebilmiştir. Ekonomi alanında atılan adımlar sayesinde, salgın dolayısıyla sıkıntılar yaşayan işletmeler ve çalışanlar koruma altına alınmış, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ‘sözüm ona güçlü’ ülkelerdeki gibi kaderine terkedilmemiştir. 

 

Türkiye, ihtiyaç duyan ve yardım talep eden ülkelere tıbbi malzeme ve koruyucu ekipman desteği vererek insanlık için de hep olduğu gibi umut olmayı da başarıyor. Gurur veren birçok örnek varken malum çevrelerin AK Parti’ye ve devletimize saldırıları hepimizi üzüyor ancak şaşırtmıyor. Yurt dışında tedaviye ulaşamayan vatandaşını ambulans uçak kaldırarak yurda getiren güçlü Türkiye, maalesef bazılarını rahatsız ediyor. Sürecin başarıyla yönetilmesi ancak ihanet içerisinde olanları rahatsız edebilir. Koronavirüs ile mücadelemize işte bu çevrelerin tahrik, yalan ve iftiralarına rağmen kararlılıkla devam edeceğiz. Bilim kurulunun, Sağlık Bakanı’mızın ve yetkililerin uyarılarına harfiyen uyacak ve bu mücadeleden zaferle ayrılacağız. Koronavirüs dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet, tedavi gören tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum.  

 

Başa dön tuşu