SANAT

Tarihi Kız Lisesi’nde resital başladı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Adana Kent Konseyi ile birlikte düzenlediği Tarihi Kız Lisesi Resitalleri’nin ilkinde Valentina Vural sahne aldı. Usta sanatçı Valentina Vural, Mahmut Tülek ve Müge Göçen ile düet yaparken, piyanoda Ali Zeren, kanunda Polat Göçen eşlik etti. “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını birlikte yorumlayan sanatçılar, ayakta alkışlandı.
 

İZ BIRAKAN ŞARKILAR YANKILANDI
Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Adana Kent Konseyi’nin işbirliğinde başlatılan Tarihi Kız Lisesi Resitalleri, müzik tutkunlarını Adana Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluşturdu. Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak, Adana Büyükşehir Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Durmuş Ökten ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de katıldığı konserde Valentina Vural, hafızalarda iz bırakan 
şarkıları ustalıkla seslendirdi. 

 

SAZAK VE ÖKTEN’DEN TEŞEKKÜR
Valentina Vural’ın Mahmut Tülek ve Müge Göçen’le yaptığı duygu dolu düetler de dinleyicileri mest etti. “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısını birlikte seslendiren sanatçılar, salonda büyük coşku yaşattı. Dinleyiciler, çok sevilen şarkıya eşlik ederek, alkışlarla tempo tuttu. Konserin finalinde Adana Kent Konseyi Başkanı Ömer Güner Sazak ve Büyükşehir Belediyesi bürokratı Durmuş Ökten,  sanatçılara çiçek ve teşekkür plaketlerini takdim edip, şükranlarını dile getirdi.

Başa dön tuşu