SEYHAN

Tellidere Çok Amaçlı Tesisi coşkulu bir törenle hizmete girdi

 

ADANA / Seyhan Belediyesi tarafından Tellidere Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı tesis törenle hizmete girdi. CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “Adana Türkiye’nin incise olacak” dedi.

Sosyal belediyecilik alanında bir çok ilklere imza atan Seyhan Belediyesi’nin bu alandaki son hizmetlerinden birisi de içerisinde kapalı semt pazarının da bulunduğu Tellidere Çok Amaçli Tesisi oldu. 10 milyon lira yatırımla, 2 bin 902 metrekare alana kurulu; içerisinde kapalı semt pazarı, düğün salonu, gençlik merkezi, açık hava sineması, açık tiyatro salonu, açık gösteri salonu, çocuk oyun alanı, sergi salonu, konferans salonu, sanat galerisi ve balo salonu bulunan tesisin açılışında halk Başkan Zeydan Karalar’a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Tesisin açılışı için düzenlenen törene Başkan Zeydan Karalar ile birlikte CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ile Burhanettin Bulut, CHP Adana İl Başkanı Şahin Yeter, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Voyvodaoğlu, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, CHP ve İyi Parti ilçe başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı.

ADANA KISKANILACAK

Vatandaşların yoğun sevgi gösterip tezahüratta bulunduğu Başkan Zeydan Karalar, büyükşehir belediye başkanlığı görevini devraldıklarından itibaren Adana’nın kıskanılacak bir kent haline geleceğini söyledi.

Başkan Zeydan Karalar, “Belediyenin kaynaklarını peşkeş çekmeden millet için harcayacağız. Öyle hizmetler gerçekleştireceğiz ki Adana’yı tıpkı Seyhan’ı dönüştürdüğümüz gibi dönüştürerek Türkiye’nin incisi haline getireceğiz. Bütün Türkiye Adana gibi olalım diyecek. Adana’nın gelişimini ve güzelleşmesini herkes kıskanacak” dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK

Başkan Zeydan Karalar’ın hizmet süresi boyunca Seyhan’da akıllara kazınacak hizmetler ürettiğini ifade eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da, “Burada başlayan hizmetler Adana geneline yayılacak. Çok başarılı çalışmalara imza atan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın şansı olacak. Ben de Zeydan Başkan’dan aldığım hizmet bayrağını kaldığımız yerden devam ettireceğim” diye konuştu.

Tören ayrıca Adana Milletvekilleri Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, İl Başkanları Şahin Yeter ile Göktürk Voyvodaoğlu da birer konuşma yaparak Tellidere Mahallesi’ne kazandırılan tesisin mahalle için değerinden bahsetti. Konuşmacılar bu tür hizmetlerin devam etmesi için halkın tercihini Büyükşehir de Zeydan Karalar, Seyhan’da da Akif Kemal Akay için yapması gerektiğini belirtti.

Başa dön tuşu