SARIÇAM

Teşekkürler Sarıçam

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, 2.Kez Sarıçam Belediye Başkanlığı Makamına layık görülmesinin kendisini gururlandırdığını anlatarak, kendisine duyulan bu güvene layık olmak için çabalayacağını kaydetti. Bilal Uludağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Oy veren vermeyen herkese minnet dolu sevgilerimi sunuyorum. Cumhur İttifakının değerli temsilcilerine, Ak Parti İlçe Başkanı Emrah Ceylan’a ve MHP İlçe Başkanımız Mustafa Kızılelma’ya, Sarıçam Ülkü Ocakları Başkanı Murat Soner’e, her iki partinin yönetim kurulu üyelerine, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcilerine, sahada çalışanlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca her zaman yanımda olan, en büyük destekçim, değerli eşim Nejla hanıma ayrıca çok teşekkür ediyorum.

Cumhur İttifakı Parti adayları olarak meclis üyeliklerine layık görülen ve özverisini ortaya koyan meclis üyelerine candan teşekkür ediyorum. Bu Zafer İnancın ve birlik,  beraberliğin halkta teveccühe dönüşmüş sonucudur. Allah bizden desteklerini esirgemeyen herkesten razı olsun.”

Başa dön tuşu