SPOR

TÜFAD’dan gelişim semineri

 Toplamda üç seminerin yapılacağını kaydeden TÜFAD Adana Şube Başkanı Mehmet Sümer, “Her seminere katılan antrenör 5 kredi notu ile değerlendirilecek.  Üç seminere katılan antrenör ise toplamda 15 kredi puanına ulaşacak.  Bu 15 kredi puanını alamayan antrenörler 2020-2023 tarihleri arasında herhangi bir takımla sözleşme yapamayacaklardır. Seminerin katılım ücreti 100 TL. Her seminer bir gün sürecek” diye konuştu.

UEFA-ELİT_A, UEFA-A, UEFA-B, TFF-A profesyonel Kaleci Antrenörü, TFF_Teknik Direktör, TFF-A lisanslarına sahip olanlar seminerde katılabiliyor.  Birinci Seminer 16 Mart, ikinci seminer 6 nisan, üçüncü seminer ise 16 nisan tarihlerinde  yapılacak.  Seminer Çukurova Üniversitesi İ.Akif Kansu toplantı salonunda yapılacak. Katılım başvurusu ise https:tufad.org.tr adresi üzerinden yapılacak.

Bu arada  TUU_B,TFF-B kaleci antrenörü, TFF GRASSROOTS-C VE AMATÖR KALECİ ANTRENÖRLERİ İÇİN ise haziran 2020 tarihinde zorunlu eğitim semineri yapılacaktır. Bu seminere katılmayan antrenörler ise 2020-2022 tarihleri arasında herhangi bir takımla sözleşme yapamayacak.

Başa dön tuşu