BÜYÜKŞEHİR

Tufanbeyli halkı sağlıklı içme suyuna kavuşuyor

Daha önce başlayan ancak devam edilmeyen projeleri tamamlamak için harekete geçen ASKİ, bir yandan da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek yeni projeleri hayata geçiriyor.

Kentin dört bir yanına, uzak yakın demeden her yere eşit hizmet vermeyi amaçlayan ASKİ ekipleri, Tufanbeyli’nin muhtelif mahallelerinde sürdürdüğü içme suyu çalışmaları sayesinde ilçeye daha sağlıklı ve temiz su ulaştırılmasını sağlıyor.

KAYARCIK VE KİRAZLIYURT MAHALLELERİNİN İÇME SUYU PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

Tufanbeyli ilçesine bağlı Kayarcık ve Kirazlıyurt mahallelerinde gerçekleştirilen içme suyu projeleri kapsamında toplam 7.300 metre uzunluğundaki içme suyu hattı tamamlandı. Birer adet içme suyu deposu ve terfi merkezinin de inşa edildiği projeyle, Kayarcık ve Kirazlıyurt mahalleleri ile Çukurkışla – Kireç mevkisinin içme suyu problemi ortadan kaldırıldı.

TUFANBEYLİ ÇATALÇAM MAHALLESİ’NE 10 KM’LİK İÇME SUYU HATTI

İlçede içme suyu çalışmalarına devam eden Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Tufanbeyli Çatalçam Mahallesi’nde sürdürülen içme suyu projesi kapsamında toplam 10 km uzunluğundaki içme suyu hattı ile 950 adet abone bağlantısının yapımını en kısa sürede  tamamlayarak bölge halkının sağlıklı ve kaliteli içme suyuna ulaşmasını sağlayacak.

 
 
 
 

Başa dön tuşu