BÜYÜKŞEHİR

Turbeyler’den Başkan Sözlü’ye tam destek

 Başkan Hüseyin Sözlü’yü konuk eden Turbeyler Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Gül, “Başkanımız Hüseyin Sözlü’yü seviyoruz, kendisinden memnunuz, daha büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz” diyerek 31 Mart’ta tercihlerinin Cumhur İttifakı’ndan yana olacağını açıkladı.
Adanaspor taraftarlar grubu üyeleri, Adana Mobilyacılar Sitesi’nde Turbeyler Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Gül’ün işyerinde düzenlenen toplantıda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’yü misafir etti. Adana Marangozlar ve Mobilyacılar Esnaf Odası Yalçın Avcı’nın da katılım sağladığı toplantıda Turuncu-Beyaz renklere gönül verenler Başkan Hüseyin Sözlü ile samimiyetle tokalaşıp, kucaklaştı. 
Turbeyler Taraftarlar Derneği Başkanı Refik Gül, Başkan Hüseyin Sözlü’ye yerel seçimlerde başarılar dileyip, 31 Mart’ta terciplerinin Cumhur İttifakı olacağını belirtti. Refik Gül, sporda centilmenlik, dostluk ve dayanışmayı teşvik eden, spor kulüplerinin her zaman destekçisi olan Başkan Hüseyin Sözlü’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Gül, “Başkanımız Hüseyin Sözlü’yü seviyoruz, kendisinden memnunuz. Daha büyük hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi. 
Başkan Hüseyin Sözlü ise Adanaspor Turbeyler Taraftarlar Derneği’nin yönetimi ve turuncu-beyaz renklere gönül veren hemşehrilerinin samimi desteğine teşekkür etti. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin milli beka ortak paydasında buluşarak Cumhur İttifakı’nı oluşturduğunu vurgulayan Başkan Sözlü, gönül belediyeciliği ve üretken belediyecilik anlayışlarını harmanlayarak 2023Türkiye vizyonuna ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.
Başkan Sözlü, “Cumhur İttifakı, cumhuriyet kazanımlarının korunmasının ittifakıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirasın yücelticisi ve korumacısıdır. Onu istismar edenlere karşı duranların ittifakıdır. Cumhur İttifakı’nın gizlisi, saklısı yoktur. Ama, öbür tarafta ortaklarını tarif edemeyen, gizliden gizliye belediye meclisi listelerine yazan, onlara eşbaşkanlık dahil, belediye bürokrasisinde en önemli kadroları vaat edip, halkın karşısında süklüm, püklüm olan PKK ortaklığı ittifakından farkımız var. Sizler kendi vicdanlarınızda bunu en iyi şekilde değerlendireceksiniz. İnşallah ülkemizi, şehrimizi geliştirmeye, yüceltmeye, yükseltmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 
Başkan Sözlü, kendisinin yanı sıra Çukurova’da Yusuf Baş, Seyhan’da Fikret Yeni, Sarıçam’da Bilal Uludağ ve Yüreğir’de Fatih Kocaispir’e de Adanaspor taraftarlarının güçlü desteğini yansıtmasını istedi.

Başa dön tuşu