SAĞLIK

Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile ÇGC arasında protokol imzalandı

Türkmenbaşı Tıp Merkezi Kurucusu Uzm.Dr. Boğa; “Zor koşullar altında görev yapan basın mensuplarına sağlık hizmeti konusunda gerekli kolaylığı göstereceğiz”

 

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. ÇGC ile Türkmenbaşı Tıp Merkezi arasında, üyelere yönelik sağlık protokolü imzalandı.

 

ÇGC’de imzalanan protokole göre, 7 gün 24 saat acil servis hizmetinin yanı sıra 16 branşta poliklinik hizmeti veren merkezde üyelere belli oranda indirim sağlanacak.

 

Protokol imza töreninde konuşan Türkmenbaşı Tıp Merkezi Kurucusu Uzm.Dr. Hasan Boğa, medya mensuplarından her zaman yakın ilgi ve destek gördüğünü, bu bağlamda katkı sağlamak adına kurum olarak yardımcı olmak istediklerini söyledi.

 

Dr.Boğa, medya mensuplarının sağlık harcamalarını asgariye düşürmeyi amaçladıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

 

" Geçtiğimiz günlerde birinci yılını kutladığımız Türkmenbaşı Tıp Merkezi misyonu ve vizyonuyla hem semtimizde hem de kentimizde önemli bir açığı giderdi.

 

Merkezimizde 7 gün 24 saat acil servis hizmeti verilmekte olup, 16 branşta polikliniğimizde dinamik bir hekim kadromuzun yanı sıra hemşireleri ve güleryüzlü personeliyle kesintisiz konsültasyon desteği vermekteyiz.

 

Her zaman yardım ve desteğini gördüğümüz medya mensuplarına sağlık desteği sağlamak adına imzalayacağımız protokolde, özel bir indirim uygulayacağız.”

 

GAZETECİLİK; EN STRESLİ MESLEKLER ARASINDA

Günümüzün en büyük sağlık sorununun stres olduğunu dile getiren Dr.Boğa, basın mensuplarının çok zor koşullar altında görev yaptıklarını, bu yüzden de çeşitli sağlık sorunlarıyla karşılaştıklarını belirterek, “Medya mensuplarına sağlayacağımız destekle bir nebze de olsa onların sağlık konusundaki harcamalarını asgariye düşürmeyi amaçlamaktayız.

 

Başta muayene olmak üzere tüm tahliller, film ve röntgen, ultrason, check-up gibi hizmetlerde de gerekli kolaylığı göstereceğiz.

 

Merkezimizi tercih eden ve bize güvenen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyor, dostluğumuzun gelecekte daha güçlenerek süreceğine inanıyorum” dedi.

ESENDEMİR: BOĞA’YA TEŞEKKÜR EDERİZ

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nin kentte sağlık konusunda önemli bir açığı giderdiğini, merkezin kurucusu Dr.Hasan Boğa’nın medya mensuplarıyla uzun yıllara dayanan bir iletişimi olduğuna dikkat çekerek, “Üyelerimizin sağlığı bundan böyle Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nin branşlarında deneyimli doktorlarına emanet” diye konuştu.

 

Esendemir, ÇGC üyelerinin Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nden en verimli şekilde yararlanmaları konusunda kendilerine destek veren Dr.Hasan Boğa ve diğer görevlilere teşekkür etti.

 

Yapılan konuşmaların ardından ÇGC Başkanı Esendemir ile Türkmenbaşı Tıp Merkezi Kurucusu Dr.Boğa hazırlanan protokolü imzaladılar.

 

İmza töreninde ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arat, Türkmenbaşı Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Melike Kurmuş ve ÇGC üyesi Ramazan Şanıvar hazır bulundu.

 

Başa dön tuşu