SEYHAN

TUTAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR SÖZÜ VERMEYİZ

Millet İttifakı’nın İYİ Parti Karaisalı Belediye Başkan Adayı Veli Durak ile birlikte Karaisalı’nın Kırıklı, Bekirli, Eğlence, Torun Solaklı, Çatanlan, Etekli, Cingöz ve Emelcik köylerini gezen Başkan Zeydan Karalar, yurttaşların coşkulu sevgi gösterileriyle karşılandı. 

KADINLARDAN YOĞUN İLGİ

Köy gezilerine Kırıklı’dan başlayıp gecenin ilerleyen saatlerinde Emelcik ile sonlandıran Başkan Zeydan Karalar ile Veli Durak’a özellikle yöre halkından kadınlar büyük ilgi gösterdi. Kahvehane toplantılarının da düzenlendiği çalışmalarda Başkan Zeydan Karalar’ın halkla samimiyeti ve içiçe olması dikkat çekti.

SÖZ VERİYORSAK MUTLAKA YAPARIZ

Seyhan Belediye Başkanlığı’ndan dolayı halkın kendisini çok iyi tanıdığını söz verdiğinde mutlaka yaptığını yaptığına tanıklık ettiğini belirten Başkan Karalar, “Biz hiç bir zaman tutamayacağımız sözler vermedik vermeyeceğiz. Bizler halkımızı vaatlerle kandıracak insan olmadık olmayacağız. Bu nedenle sadece yapabileceklerimizin sözünü veririz” dedi.

Yörenin içmesuyu problemi bulunduğunu göreve geldiklerinde en kısa sürede bu sorunu sonlandıracaklarını kaydeden Başkan Zeydan Karalar, su fiyatlarını da kademeli olarak yüzde 30 ucuzlatacaklarını açıkladı.

ATATÜRK’ÜN YOLUNDAYIZ

Siyasette yalanın kötü olduğunu ama iftiranın hepsinden de kötü olduğunu kaydeden Başkan Zeydan Karalar, şunları söyledi:

“Seçimler demokratik yarıştır. Halkın kimden daha fazla hizmet alacağının bir yarışıdır. Ancak Zeydan Karalar’ın emin adımlarla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yürüdüğünü görenler çeşitli iftiralara başvurmaya başladı. Siyasette yalan kötü birşeydir ama bundan da kötüsü iftira atmaktır. Attıkları iftiralarla bizim terör örgütleriyle işbirliği yaptığımızı söylüyorlar. Ayıptır, günahtır, yazıktır. Böyle birşeyin olması mümkün değildir, olmayacaktır. Bizim yolumuz Atatürk’ün yoludur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yoldan asla sapmayacağız. Bu böyle bilinmeli ve zihinlere yazılmalı.”

YOLLARINIZI YAPACAĞIZ

Gezdiği bir çok köy yolunun kullanılamaz halde olduğuna da değinen Başkan Zeydan Karalar, göreve geldiklerinde ilk işlerinin köy yollarını düzeltmek olacağını da kaydetti.

Karaisalı Belediye Başkan Adayı Veli Durak da yaptığı konuşmada, “Sizlerinde desteğiyle hem Büyükşehir hem de Karaisalı Belediyelerini kazandığımızda burada bir kalkınma bir atılım göreceksiniz. Başkan Zeydan Karalar’ın da desteğiyle Karaisalı hasretle beklediği hizmetleri alacak” dedi.

Başa dön tuşu