SPOR

Uche Kalu Adanaspor’da

Tekrar Adanaspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu burada çok önemli başarılar elde ettiğini söyledi. Uche;” Yakından tanıdığım içinde olduğum bir camiaya gelmek gerçekten sevindirici. Burada güzel zamanlar ve büyük başarılar elde ettim. Eski takım arkadaşlarımın çoğu burada. Bu beni ziyadesiyle mutlu etti. Transferimde emeği geçen herkese, başta Başkanımız Bayram Akgül’e teşekkür ederim. Taraftarlarımızın desteği bizim mücadelemiz ile Adanaspor’u tekrar Süper Lig’e çıkartacağız” dedi.

 

Berkan Yıldırım Adanaspor'da

Adanaspor, Giresunspor’da forma giyen 31 yaşındaki sağ bek Berkan Yıldırım ile sezon sonuna kadar anlaşıldı.

Hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Adanaspor'a katkı sağlamak için sabırsızlandığını söyledi.

 

Emre Can Coşkun Adanaspor’da

Adanaspor, Göztepe’den defans oyuncusu Emre Can Coşkun’u sezon sezon sonuna kadar anlaşıldı.

23 yaşındaki genç oyuncu transferinde emeği geçen herkese başta Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül’e teşekkür etti. İyi bir sezon geçirip Adanaspor’un şampiyon olması için elinden geleni yapacağını ifade etti.

 

Ronei Tekrar Adanaspor’da

Adanaspor, Portekiz Süper Lig ekibi Belenenses takımında forma giyen Ronei Gleison Rodrigez dos Reis’i sezon sonuna kadar kiraladı.

 

Adanaspor’dan hiçbir zaman kopmadığını ifade eden 26 yaşındaki tecrübeli oyuncu Adanaspor ile sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Ronie; “Adanaspor’un yeri kesinlikle Süper Lig’dir. Ligdeki konumumuz kesinlikle kötü değil. Alacağımız seri galibiyetler bizi üst sıralara taşıyacaktır. Taraftarımızın desteği takım arkadaşlarımın mücadelesiyle ait olduğumuz yere çıkacağız. Tekrar 5 Ocak’ta maça çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

 

Adanaspor, Kürşat Sürmeli’yi 2.5 yıllığına renklerine bağladı

 

Adanaspor, Hollanda 2. Futbol Ligi'nde yer alan Achilles '29 forma giyen orta saha oyuncusu Kürşat Sürmeli ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Sürmeli;” Sezon başında görüşmelerimiz olmuştu ama kısmet devre arasınaymış. İnşallah başarılı bir sezon geçiririm. Adanaspor çok büyük bir camia ve hedefi olan bir kulüp. Bende hedefleri olan bir futbolcuyum bu doğrultuda yollarımız kesişti. Sezon sonunda şampiyonluk kupası kaldırmak tek hedefim.” dedi.

Başa dön tuşu