GENEL

Ukraynalı heyet AOSB’de

Adana Sanayi Odası’nın (ADASO) davetlisi olarak fuara katılan Zaporijya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı VolodymyrShamilov ile beraberindeki heyet, AOSB’yi ziyaret etti.

Adana ile Ukrayna’nın Zaporijya kenti arasında ticari ilişkilerin artırılması amacıyla ADASO ile iş birliği protokolü imzalayan Zaborijya Ticaret ve Sanayi Odası heyetini, AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara ve Bölge Müdürü Mustafa Keskin ağırladı.

Zaporijya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı VolodymyrShamilov, endüstriyel açıdan gelişmiş olan iki kentin ekonomik yapılarının benzer özellikler taşıdığını ifade etti. Shamilov, iki şehrin sanayicilerinin çeşitli alanlarda iş birliği yapabileceğini söyledi.

AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kara da konuklarına, AOSB ve kentin mevcut sanayi yapısı ile potansiyeli hakkında bilgiler aktardı. Kara, iki kent arasında ticari ve ekonomik ilişkilerin gelişmesinin kendilerini de son derece mutlu edeceğini kaydetti.

Görüşmenin ardından Ukraynalı heyete, yöresel yemekler ve tatlı ikramında bulunuldu. Tarım sektörünün yanı sıra elektrik ve makine üretimi konusunda faaliyet gösteren firma temsilcilerinden oluşan heyet, daha sonra AOSB’de bulunan bazı fabrikaları ziyaret ederek, iş bağlantısı için görüşmelerde bulundu.

Başa dön tuşu