GENEL

ÜLKÜ OCAKLARINA ZİYARET

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ceyhan İlçe Başkanlığı, Ceyhan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak’ı ağırladı. Başkan Boydak’ın ziyaretine Başkan Yardımcısı Murat Yürük ile AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül ve yönetimi eşlik etti. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Gümüş ve teşkilat üyeleri tarafından kapıda karşılanan Başkan Boydak, projelerinden bahsetti daha sonra da eğitim salonuna geçerek, burada bulunan öğrencilerle sohbet etti.
 
ÜLKÜCÜ GENÇLER’DEN BAŞKAN BOYDAK’A YOĞUN İLGİ
Ülkü Ocaklarında bulunan gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Cumhur İttifakı Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Alper Boydak, ‘‘ Ülkücü kardeşlerimizle omuz omuza Ceyhan’ı, Adana’yı ve ülkemizi geleceğe taşıyacağız. Ülkü Ocaklarında yetişen pırlanta gibi gençlerimiz var. Burada yetişen gençlerimize Allah zihin açıklığı versin. Bu çatı altında yöneticilik yapan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Zor bir görev ifa ediyorsunuz. Bu görevi gelecek nesillere yansıtma noktasında verilen eğitimler bu vatan için. Bundan hiç kimsenin şüphesi yok.’’ şeklinde konuştu.
 
ÜLKÜCÜLERDEN BAŞKAN BOYDAK’A TAM DESTEK
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ceyhan İlçe Başkanı Mehmet Gümüş, "Üstlendiğimiz misyonun, ülkücü gençliğin doğru yönlendirilmesi noktasında, İslam ahlak ve faziletine uygun yetiştirilmesi noktasında üstlendiğimiz vazifenin bilincindeyiz. Üzerimize düşen görevi layığıyla yapmaya çalışıyoruz. 31 Mart seçimlerinde ülkücüler olarak Ceyhan’ın Adana’nın bekası için Cumhur İttifakı adaylarımızı sonuna kadar destekleyeceğiz.’’ dedi.

Başa dön tuşu