GENEL

Ülkü Ocaklarından Öğrencilerin İçini Isıtan Proje

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük ile birlikte ilçeye bağlı Barakdağ Mezit Şehit Bahattin Çelik İlkokulu ve Torunsolaklı Hacı Kerim Yılmaz İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdi.  Burada öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Emin Canlı, öğrencilerle bire bir ilgilendi. Ardından ‘İpliği Bizden, Örmesi Sizden’ kampanyası ile toplanan atkı, bere, mont, diş macunu, diş fırçasını Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük ile beraber öğrencilere hediye etti.

Eğitime çok önem verilmesini gerektiğini belirten Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Emin Canlı, “Ülkü Ocakları olarak bizler eğitime çok önem veriyoruz. Bu kapsamda bizim hedefimiz milliyetçi, muhafazakar, vatanını ve milletini seven gençler yetiştirmek. Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanımız Kenan Küçük’e ve ocak yönetimine öğrencilerimize gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum. Bugün gönlünü okşadığımız bir Anadolu çocuğu emin olun yarın bu memlekete koşulsuz hizmet eder” dedi.

 

Ülkü Ocakları Karaisalı İlçe Başkanı Kenan Küçük ise yaptığı konuşmada, “Gelecekte memleketimize hizmet edecek olan minik öğrencilerimizin yüzlerinde ki mutluluğu görmek bizleri de mutlu ediyor. Kampanyamıza Türkiye’nin dört bir tarafından destek geldi. Herkese çok teşekkür ediyorum. En büyük desteği veren Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanımız Emin Canlı bey ve Karaisalı Belediye Başkanımız Saadettin Aslan’a ise ayrıca teşekkür ediyorum” dedi

Başa dön tuşu