SARIÇAM

Uludağ, “BBP’nin desteğiyle daha da güçlendik

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sarıçam İlçe Başkanı Muhittin Barak ile Sarıçam Belediye Başkan Adayı Mehmet Yenel, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Başkan Bilal Uludağ’a tam destek vereceklerini söylediler.

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret eden BBP İlçe Başkanı Muhittin Barak,  Sarıçam’da Başkan Bilal Uludağ’a destek vereceklerini ifade etti. Cumhur İttifakı Adayı Başkan Bilal Uludağ, İlçe Başkanı Muhittin Barak ve Sarıçam’dan Belediye Başkan adayı olan Mehmet Yenel’ e desteklerinden dolayı teşekkür etti

 

Bilal Uludağ, “Bu işbirliğinin hem ülkemizin, hem milletimizin, hem ilçemizin, hem de hemşerilerimizin hayrına olacağına inancım tamdır. Şahsıma göstermiş olduğunuz ilgi ve destek nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Sarıçam’a hizmet etme noktasında bu olay şevkimizi daha da artıracaktır. Gücümüze güç katacaktır. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Ziyarete MHP İlçe Başkanı de eşlik ederken, BBP Sarıçam İlçe Başkanı Muhittin Barak ve Sarıçam Belediye Başkan Adayı Mehmet Yenel Başkan Uludağ’a çicek takdim ettiler.

Başa dön tuşu