SARIÇAM

Uludağ’dan, AK Parti İlçeye ziyaret

Ak Parti Sarıçam ilçe ziyaretine Başkan Uludağ’ın yanı sıra MHP sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, yönetimi ve partililer katıldı.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, seçim çalışmaları sürecinde AK Parti ilçe teşkilatı ile her zaman irtibat halinde olacaklarını da belirterek, Cumhur İttifakı’nın Sarıçam adayı olarak ittifak ruhuna yakışır bir şekilde Sarıçam İlçesini daha da ileriye taşımak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ifade etti.

Beka için Milli Karar, Cumhur için istikrar

Bilal Uludağ,”Sarıçam’ı birlikte kalkındırmak bizim için çok önemlidir. Allah nasip ederse ikinci hizmet dönemimizde de en iyi şekilde ve yeni projelerimizle Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 24 Haziran’da yapılan seçimlerde olduğu gibi Cumhur İttifakı’nın gücünü Sarıçam’da bir kez daha göstereceğiz. İttifaka uygun çalışmalar yürüterek, sandıklardan yüksek oy oranları ile ayrılmak hepimizin ortak görevi olacaktır. Cumhur İttifakı’nın ülkemize ve Sarıçam’a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Beka için Milli Karar, Cumhur için istikrar.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Sarıçam ilçe Başkanı Emrah Ceylan, Cumhur İttifakı’nın Adana ve sarıçam’da başarılı olacaklarına inançlarının tam olduğunu vurguladı. Emrah Ceylan, birlikteliklerini Cumhur İttifakına uygun olarak sonuna kadar sürdüreceklerini de belirterek, “Cumhur İttifakı olarak adayımız Bilal Uludağ’dır ve bunun gereğini Hem Sarıçam’da Hem de Büyükşehir de yerine getireceğiz. Sarıçam’ı daha da ileriye taşımak için hep birlikte çalışacağız. Bilal Uludağ Başkan, şimdiye kadar olduğu gibi hepimizin başkanlığını en iyi şekilde ayrım gözetmeksizin yapmıştır.  Bundan sonra da en iyi şekilde yapmaya devam edecektir.  Sarıçam’a hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Başa dön tuşu