SİYASET

ULUSUMUZ’UN ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Ulusumuzun milli mücadele döneminde ki en büyük adımı Büyük Taarruz Zaferi’nin yıldönümün de M. Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zafer’i bir kez daha gururla kutluyoruz.

 

“ Biz büyük bir devrim yaptık. Bu güzel memleketi bir çağ’dan alıp yeni bir çağ’a götürdük” diyen liderimiz ile ilelebet gurur duyacağız. 30 Ağustos 1922 tarihimiz in en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında yalnızca bizim değil tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adım’ın bayramıdır.

 

 Tarih’in altın sayfaların da yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen bir çok Ulusa’da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk Milleti’nin ordusu ile birlikte yüce Atatürk’ün önderliğin de yazdığı kahramanlık destanıdır. Kahraman atalarımız dan aldığımız güç ile büyük önder M.Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız. 30 Ağustos 1922 de kazanılan büyük zafer şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde kazanılan ve Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zafer’in ardından milletimizin İstiklal ve Hürriyet aşkı ile kahraman ordumuzun cesaret ve fedakarlığı vardır.

 

 30 Ağustos Türkiye’nin geleceği için binlerce şehid’in milli birlik ve ruh’u içinde canları pahasına sönmemek üzere yakılan büyük zafer’dir. Tüm ulusumuz’un 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum…

 

Başa dön tuşu