VALİLİK

Vali Mahmut Demirtaş, “Rahmet ve Minnetle Anıyoruz”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilke ve inkılapları, askeri ve siyasi alanda elde ettiği başarıları, ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini tahlili, yaşadığı çağı aşan fikirleriyle tüm dünyanın takdir ettiği eşsiz bir liderdir. Bir kahramanlık destanı olan İstiklal Savaşı’nın ardından kurduğu ve genç nesillere emanet ettiği, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti, onun en büyük eserdir.

 

Karakteri bağımsızlık olan milletimiz, şüheda toprağında, ay yıldızlı bayrağın gölgesinde birlik ve beraberlik içerisinde sonsuza kadar yaşama kararlılığındadır. Bunu 15 Temmuz hain darbe girişimini bertaraf ederek tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

 

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizin, gazilerimizin manevi huzurlarında büyük bir gelişim süreci yaşamakta ve O’nun gösterdiği hedeflere emin adımlarla yürümektedir. Bugün gelinen noktada Türkiye'miz; gelişen ekonomisiyle, eğitim, sağlık ve ulaşım alanlarındaki devasa yatırımlarıyla, sanayi, tarım ve turizmdeki başarılarıyla, gelişmişlik standartlarını yükselterek, yarınlara güven ve umutla bakan bir ülke konumundadır. Türk Milleti, Atatürk’ün düşüncelerinden, ilke ve inkılaplarından güç alarak ilerlemesini, gelişimini devam ettirecek; ülkesini muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarma idealini mutlaka gerçekleştirecektir. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikalinin 79. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kahraman Silah Arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi ve Kurtuluş Mücadelemizin tüm isimsiz kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.

Başa dön tuşu