GENEL

VATAN SAĞ OLSUN

Adana Kız Lisesi Müdürü Yıldız Akman, “Bu kutsal topraklar uğruna, Şanlı Bayrağımız uğruna, Millet uğruna canlarını feda eden Şehitlerimizi şükran ve minnet ile anıyoruz. Bu etkinlikte Şehit yakınlarımızı ve Gazilerimizi pansiyonumuzda misafir etmekten gurur duyuyoruz.” dedi. Aynı gün Adana Kız Lisesi Pansiyon öğrencileri Adana Garnizon Şehitliği’ni ziyaret etti. Adana Kız Lisesi Pansiyonu’nda gerçekleştirilen söyleşi programında konuklara Çanakkale Kahramanlarının menüsü olan hoşaf ikram edilirken, türküler söylendi, şiirler okundu, kompozisyonlar ve kısa tiyatro oyunları sahnelendi.

BİLGEN; “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Emniyet Teşkilatı Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi Başkanı Emine Bilgen ise “Şehit yakınları ve Gazilerimizle etkinlikler ile dolu bir akşamı geride bıraktık. Kız Lisesi’nin Şehitlerimiz ve vatan sevgisi ile ilgili etkinlikleri etkileyiciydi. Özellikle etkinlik gelirinin, Şehit ailelerine verilmesi, gazilerimize öğrencilerin soru sorması çok değerli ve güzeldi. Emeği geçen herkese teşekkürler.”diye konuştu.

 

AKMAN; “ŞÜKRAN VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Adana Kız Lisesi Müdürü Yıldız Akman,  “Okulumuz Adana Kız Lisesi Pansiyonu’nda  çok kıymetli Şehit aileleri ile Gazilerimizi ve pansiyon öğrencilerimizi  bir araya getirdiğimiz söyleşi programına katılarak teşrifleri ile bizleri onurlandıran İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Yusuf Karslıoğlu,  Türkiye Harp Malulü Gaziler ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi Başkanı Sayın Mehmet Muhammet Çelik, Emniyet Teşkilatı Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şubesi Başkanı Sayın Emine Bilgen, Eğitim Bir Sen Çukurova İlçe Başkanı Sayın Metin İnce Çok kıymetli Şehit Aileleri ve Gazilerimizi, Adana Kız Lisesi Pansiyonu’nda misafir etmekten dolayı mutluluk ve şeref duyduk. Anadolu’nun aziz topraklarında,  bu kutsal topraklar uğruna, Şanlı Bayrağımız uğruna, Millet uğruna canlarını feda eden Şehitlerimizi şükran ve minnet ile anıyor, gazilerimize de acil şifalar diliyorum.” dedi.

 

 

Başa dön tuşu