GENEL

Yeni yılda tüm yurttaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum

Türkiye'nin 2018'i derinleşen ekonomik ve siyasi bir kriz ortamında geçirdiğini belirten CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, "Oldukça zor ve dayanılması güç koşullar altında insanlarımız yaşama tutunma çabasını sürdürüyor. Türkiye, adaletten ekonomiye, demokrasiden insan haklarına kadar bir çok alanda maalesef daha da geriye düştü. Bu karanlık tablonun sorumlusu olan iktidara gereken cevabı sandıkta halkımız verecektir" dedi. 
 
"MARTIN SONU BAHAR"
 
Türkiye'nin sahipsiz olmadığını ve sorunlara çözüm üretebilecek CHP kadrolarının göreve hazır olduğunu vurgulayan Ayhan Barut, şunları kaydetti:
"Gece sabaha, kış bahara erişir mutlaka. Her yeni yıl da, yeni bir umut ve yeni başlangıçlar demektir. Biliyoruz ki martın sonu elbette bahar. Güzel ülkemiz ve kentimiz, yeni yılda makus talihini yenecek ve ilkbaharla birlikte hepimizin yüzü gülecek. 31 Mart'ta önce yerelde sonrasında genelde halkın iktidarı kurulacak. Adana ve Türkiye makus talihini yenecek. Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle yeni yılınızı en içten duygularla kutlarım. İyi yıllar diliyorum herkese."
 
 
 
 

Başa dön tuşu