GENEL

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Bir yanda komşumuz Suriye de yaşananlar , bir yanda terör örgütlerinin dünyada huzuru bozma ve kargaşa çıkararak ayrıştırma çabaları ,canlı bombalar ,ölen masum insanlar ve yitirilen onca insan .
 

Barış ve huzur aradığımız bir yılı geride bırakır iken yeni yıl ile yaşadığımız bu olayları unutarak,kardeşlik içerisinde yepyeni bir yıl arzusu ile giriyoruz 2017 ‘ye.

Ardı arkası kesilmeyen şehit haberleri ,darbe girişimi ,masum insanlar arasında yapılan hain saldırılar , gözlerini kin bürümüş kansızların anaların yüreklerine ve evlere ateş düşürdüğü olaylar ile aklımıza kazınan uzun bir yıl oldu bizim için 2016 .

Kardeşlik ve barış içerisinde toplumların birlikte yaşamasının gerektiğini ,dökülen kanların ,yaşanan acıların daha fazla insanın canını yakmaması gerektiğini söylerken Vatanımıza göz diken hainlerin ,bizleri bölme ve ayrıştırma çabaları ters tepmiş ve ülkemizin birlik ve bütünlük ile müdafaası sağlanmıştır . 
 

Ülkemiz için zor geçen bu yılı geride bırakırken kardeşlik ,birlik ve beraberlik içerisinde güzel günlerin geleceğini umut ederek ,yeni yılın herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum .

Başa dön tuşu