YÜREĞİR

YETİMLER GÜLERSE DÜNYA GÜLER

İHH Derneği ile yapılan işbirliği ile Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezin'de yapılan törende bir konuşma yapan Başkan Kocaispir Yüreğir'de ki yardıma muhtaç vatandaşları her zaman koruyup kollamaya çalışacaklarını belirterek  ''Yetimler gülerse dünya güler. Bizler yetim bir peygamberin ümmetiyiz. Hayat rehberimiz önderimiz, onun şefaatine nail olmaya hayırlı bir ümmet olmaya çalışıyoruz.'' dedi.

Yetimlerin başının okşanmasının çok önemli olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir '' Yetimlere sahip çıkmak onları kucaklamak sahiplenmek en önemli görevlerimizden biridir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yetim yavrularımızı sahip çıkmaya,onları koruyup kollamaya devam edeceğiz. her kim ki bir yetimin başını okşar onu sevindirirse Allaha daha yakınlaşacağını inanıyorum.Hadis de belirtildiği üzere ''Yetime yakın ol, ona acı, başını okşa, beraber yemek ye! Böyle yapanın, kalbi yumuşar ve ihtiyaçları karşılanır.'' [Haraiti] buyurulmuştur. Yetimlerin yüzü güldükçe dünya daha güzel olacaktır.'' şeklinde konuştu.

İHH Derneğine yaptığı hizmetler için teşekkür eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Adana'da ki tüm sivil toplum örgütleri ile hayır ve iyilikte yarış içerisinde olacağız. Bu yarış esnasında bütün sivil toplum örgütleri ile de işbirliği içerisinde olacağımızın bilinmesini istiyorum.'' diyerek yetimlere hediyelerini eşi Raziye Kocaispir ile birlikte dağıttı. Yetimlere ve öksüzlere her zaman sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Başa dön tuşu