SPOR

Yıldızlar Ligi Yüzme Seçmeleri Adana’da Tamamlandı

Rıza Salih Saray Yüzme Havuzunda yapılan müsabakalarda sporcular federasyonun belirlediği yüzme baraj derecelerini geçmek için yarıştılar. 12 Kulüpten 226 sporcunun yarıştığı seçmelerde, sporcular Anadolu Yıldızlar Ligi seçmesi içinde yarıştı.

Yüzme Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı,  " Yarışlarımıza katılım her geçen gün artıyor. Bu sayının artması bizleri mutlu ediyor. Katılımcı sayıların artışında ki en önemli sebep İl Müdürlüğü’müzün düzenlediği yaz okulları ve kurslarının olmasıdır. Ayrıca alt yapıda birçok başarılı sporcularımız mevcut. 2 gün suren müsabakalarda sporcularımız federasyonun belirlediği baraj derecelerini geçmek için kıyasıya mücadele ettiler. Anadolu yıldızlar ligi içinde yarışlarımızı yaptık. Burada başarılı olan sporcular belirlenip Adana karması olarak kentimizi temsil edecekler.  Bu bağlamda basta havuzun tahsisini yapan ve bizleri sürekli destekleyen İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, tüm sporcularımıza ve onlara emek veren antrenörlerimize teşekkür ederim."

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şefi Halinifi Altun ile Yüzme Havuz Amiri Selçuk Babacan müsabakaları yakından takip etti.

Başa dön tuşu