ÜNİVERSİTE

Yine Çukurova Üniversitesi, Yine Şampiyonluk

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu’nun Antalya’nın Kemer İlçesi Limak Limra Otel’de düzenlediği ‘Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası’na’ Çukurova Üniversitesi damgasını vurdu.

 

Çukurova Üniversitesi Kadın Bilek Güreşi Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu.

Yapılan müsabakalar sonucunda Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Öğrencileri Gözde Varol (50 Kg) Sağ Kol Türkiye 1.’si Sol Kol Türkiye 1.’si, Aysu Güzelbay (65 Kg) Sağ Kol Türkiye 2.’si Sol Kol Türkiye 3.’sü, Aybüke Benli (70Kg) Sağ Kol Türkiye 4.’sü, Çilem Demirhan (+70 Kg) Sağ Kol Türkiye 1.’si Sol Kol Türkiye 2.’si, Hanım Tasa (55 Kg) Sol Kol Türkiye 8.’si olma başarısını gösterdi. Yine aynı müsabakada erkekler kategorisinde Abdulsamet Durna (75 Kg) Sol Kol Türkiye 1.’si oldu.

 

“Bu Başarıda Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederiz.”

ÇÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Müdürlüğü adına açıklama yapan BESYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. ErcanYeldan, bu başarıda emeği geçen başta Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ayşegül Diri’ye teşekkür ederken, “Takımların hazırlanmasında büyük emekleri olan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Turan Arı ve Öğretim Görevlisi Cem Yoksuller Yılmaz’a, bu başarı ile Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edip Türkiye Üniversiteler Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonu olan öğrencilere ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

Başa dön tuşu