SİYASET

Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz

AYHAN BARUT ÖRGÜTLERLE KUCAKLAŞIYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi Adana'da hız kesmeden çalışmalarını yüksek bir tempoyla sürdüren CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, parti örgütleriyle buluşuyor. Adana'nın 15 ilçesinde CHP Örgütleri ve yurttaşlarla buluşma programı yapan Ayhan Barut, ilk olarak CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Yüreğir İlçe Başkanı Mehmet Alyar, Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi'yi ziyaret ederek her kademeden parti yöneticileri ve yol arkadaşlarıyla bir araya geldi. Geride kalan 1 yıllık Meclis çalışmalarını anlatan Barut, örgütlerin görüş ve önerilerini aldı. "Aydınlık ve yaşanabilir bir Türkiye, daha güzel bir Adana için ne yapabiliriz?" diye soran Ayhan Barut, kendisine iletilen istek ve önerileri not aldı. 

"GENEL İKTİDAR İLE TAÇLANACAK"

Örgüt ziyaretlerinin ikinci günkü durağında ilk olarak Kozan'a geçen Ayhan Barut, İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu ve her kademeden parti yöneticileri ve partililerle buluşup gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi. İmamoğlu İlçesi'nde ise İlçe Başkanı Hicabi Bükülmez, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ve partililerle buluşan Ayhan Barut, "31 Mart seçimlerinde İmamoğlu'nda çok büyük bir başarı elde ettik. Her zaman olduğu gibi İmamoğlu ilçemizin gelişmesi, kalkınması ve ilerlemesi için çabamız sürecek. İmamoğlu'dan başlayan yerel iktidar yürüyüşümüz genel iktidar ile taçlanacaktır" diye konuştu. 

ALADAĞ'DA BÜYÜK İLGİ

Aladağ İlçesi'ne de çıkarma yapan Ayhan Barut, burada da CHP İlçe Başkanı Zeki Erkan, yönetim kurulu üyeleri, partili yol arkadaşları ve yurttaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gösteren kalabalık bir gruba seslenen Ayhan Barut, gelecek günlerin çok daha güzel olacağını vurguladı. Türkiye'nin çok büyük ekonomik ve siyasi kriz ortamında yangın yerine döndüğünü anlatan Ayhan Barut, "Ülkemizin bu karanlıktan kurtulmasının yolu yerel yönetimlerle birlikte başlayan halkçı yönetim anlayışının iktidar olmasından geçer. İşsizlikten yoksulluğa bu karanlık tabloyu yaratanlar artık gidiyorlar. Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz. Hep birlikte mücadele ederek aydınlık yarınlara kavuşacağız" dedi. Ayhan Barut, bu hafta içerisinde kalan diğer ilçeleri de ziyaret edeceğini belirtti.

Başa dön tuşu