SİYASET

Yumurtalık da ‘Tamam’ dedi

'HERKESLE GÖRÜŞTÜLER'
CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Mustafa Ündemir ve ilçe örgütü yöneticileri ile partililerin de eşlik ettiği CHP Adana Milletvekili Adayları Ayhan Barut ve Dr. Müzeyyen Şevkin, kent merkezinde esnaf ziyaretleri yapıp sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Yumurtalık Ziraat Odası Başkanı Erdinç Altıok ve İYİ Parti Yumurtalık İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret edip görüş alışverişinde bulunan CHP kadroları, 24 Haziran seçiminde Türkiye'nin geleceği ve milletin refahı için destek istedi. Kadınlardan balıkçılara, kahvehanelerden restaurantlara kadar herkesin elini sıkan Ayhan Barut ve Dr. Müzeyyen Şevkin, gösterilen ilgiye teşekkür etti. 

 

'İNSANLARIMIZIN YÜZÜ GÜLECEK'
24 Haziran'da tarihi ve çok en önemli bir seçim yapılacağını vurgulayan CHP Adana Milletvekili Adayı Ayhan Barut, "Maalesef 16 yıllık AKP iktidarı döneminde güzel ülkemiz, bereketli toprakların diyarı Adana, tarihin, turizmin, tarımın ve balıkçılığın merkezi Yumurtalık hep geriye gitti. Bu yoksulluk ve kara düzen CHP iktidarında sona erecek. 24 Haziran'da vereceğiniz destekle esnafımız, üreticimiz, işçimiz, memurumuz, emeklimiz, yaşlımız ve gencimiz olmak üzere toplumun her kesimi rahat bir nefes alacak. Halkın iktidarı kurulacak, emeğiyle geçinenlerin yüzü gülecek" dedi. 
Adana'nın işsizlikle kıvranan bir kent kimliğine büründüğünü, iktidarın verdiği hiç bir sözü tutmadığını, kentin tam anlamıyla üvey evlat muamelesi gördüğünü dile getiren Barut, 24 Haziran'da bu düzenin sona ermesi için canla başla mücadele ettiklerini vurguladı.

 

DR. MÜZEYYEN ŞEVKİN DESTEK İSTEDİ
CHP'nin üretimden yargıya yaşamın her alanında adaleti tesis edeceğini belirten CHP Adana Milletvekili Adayı Dr. Müzeyyen Şevkin ise, "Ailemizin ve toplumun direği kadınlarımız başta olmak üzere, herkes eşit gelir dağılımıyla rahata erip huzura kavuşacak. İşsizlikten ve bu karanlık ekonomik tablodan bunalan vatandaşlarımızın umudu CHP iktidarıdır. Herkesi 24 Haziran'da bizi bu hale getiren iktidardan kurtulmak için destek olmaya çağırıyorum. Emin olun bu sayede Adana ve Yumurtalık kurtulacak, Türkiye umutlanacak" diye konuştu.  Türkiye'de kadınların, gençlerin ve çocukların gelecek adına büyük kaygı taşıdığını ifade eden Dr. Şevkin, CHP iktidarında ülkemizdeki tüm kesimleri kucaklayacak önemli projelerin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Başa dön tuşu