YÜREĞİR

YÜREĞİR BELEDİYESİ İLÇEYİ TESİSLERLE DONATIYOR

Yüreğir'e bu güne kadar 11 kültürevi, 22  taziye evi, 15 spor tesisi, yeni parklar ve Adana'nın en büyük kültür merkezi  yapıldı. Çağırkanlı Mahallesi'nde spor tesisi, taziye evi ve parktan oluşan tesisin açılışını AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av.Ahmet Çözer, Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte yaptılar.

 

Açılışı yapılan spor kompleksin içerisinde 1 adet futbol sahası, 1 adet  basketbol sahası,soyunma odaları ve idari binadan oluştuğunu belirten Başkan Çelikcan "Kapalı ve açık alanı olan taziye evi ve çocuk parkımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

 

Yapılan bu tesislerin bölgede büyük bir eksikliği giderdiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Vatandaşlarımız taziyelerini artık rahat ve temiz ortamda yapabileceklerdir. Gençlerimiz ise yeni açılan spor tesislerinde spor yaparak boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Ailelerimiz çocuklarını güvenli bir şekilde parkımıza getireceklerdir. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Amacımız her mahalleye bir spor tesisi yapmaktır." şeklinde konuştu.

 

Özellikle spor tesisinin yapılmasında AK Parti Adana Milletvekili Şükrü Erdinç'in katkısının büyük olduğunu belirten Başkan Çelikcan "Spor Bakanımız Suat Kılıç ve Spor Toto Teşkilatının katkılarıyla Yüreğir'de spor tesislerini çoğaltıyoruz. Bizlere bu konuda yardımcı olan bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum." diyerek Yüreğir'e yeni spor tesisleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

ERDİNÇ: "HİZMET ETMEK BOYNUMUZUN BORCU"

 

Ak Parti Adana Milletvekili M. Şükrü Erdinç vatandaşlara hizmet etmenin boyunlarının borcu olduğunu belirterek "Yüreğir Belediye Başkanımız sizin adınıza bizden talep ediyor.Biz ise sizin adınıza işlerinizi takip ediyoruz. Bize verdiğiniz destek sizlere hizmet olarak geri dönüyor. AK Belediyecilik  Türkiye'nin her yerinde farkını htiriyor. Yapılan tesisler hayırlı uğurlu olsun." dedi.

 

 

Başa dön tuşu