YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE ASFALT ÇALIŞMASI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 Yüreğir'de 8 ayrı yol ekibin  çalıştığını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "3 kaplama 3 yama ve 2 stabilize ve temel serme ekibimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Levent Mahallesi'nde çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz, Cumhuriyet Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kiremithane, Ulubatlı ve Dadaloğlu Mahallesi'nden geçen Haşim Dalğıç Caddesi asfalt kaplama yapılıyor.  Muhtelif mahallelerde yama çalışmaları devam ederken  Esenler, Yahşiler, Çamlıbel ve Bahçelievler Mahallelerimizde ise stablize ve dolgu çalışmaları sürüyor. Girmediğimiz mahalle ve sokak kalmadı" şeklinde konuştu.

 

Yüreğir'in kurulduğu günden bu yana yapılan yol çalışmasının 2 katını 8 yılda yaptıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan "Ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığımız yol çalışmalarının uzun ömürlü olması için  karayolları standardında yol yapıyoruz. Vatandaşlarımızın rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmesi için çalışmalarımız kesintisiz bir şekilde sürüyor." dedi

Başa dön tuşu