YÜREĞİR

YÜREĞİR’DE ASFALT ÇALIŞMASI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Karayollarında edindiği tecrübeleri Yüreğir için hizmete dönüştüren Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir’de yol sorununu büyük ölçüde çözdü. Başkan Çelikcan’ın 8 yıllık görev süresinde yaptığı yolların uzunluğu ilçeye 20 yılda yapılan yolun iki katını geçti. Görev süresi içinde Yüreğir’de girilmedik mahalle bırakmamayı hedefleyen Başkan Çelikcan ilçeye bugüne kadar yaklaşık 750 bin ton asfalt, 650 bin metrekare kilitli parke ve 2 milyon metrekare sathi kaplama yapıldığını belirtti.

 

Ekiplerin çalışmalarını kesintisiz sürdüğünü belirten Başkan Çelikcan ''Yenilediğimiz araç filomuzla hem köylerimize hem de mahallelerimize daha nitelikli hizmet götürüyoruz. Asfalt kaplama ekiplerimiz Havutlu, Bahçelievler ve Akdeniz Mahallelerimizde çalışmalarını sürdürürken asfalt yama ekipleri ise Yüreğir'in değişik mahallelerinde çalışmalarını devam ettiriyor.'' şeklinde konuştu.

 

HAVUTLU'NUN YOLLARI TEKRAR YAPILIYOR

 

Havutlu Mahallesi'nin yollarının daha önceki yıllarda yapıldığını, altyapı çalışması dolayısıyla bozulduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Yüreğir'de girilmedik sokak bırakmadık. Geçtiğimiz yıllarda Havutlu Mahallemizin yolları asfaltlanmıştı. Altyapı çalışması dolayısıyla bozulan yolları tekrar yapıyoruz. Gönül ister ki bütün kurumlar işbirliği içerisinde hareket etsin. Hem vatandaşımız mağdur olmaz hem de öz kaynaklarımızı daha verimli kullanırız.'' dedi.

 

Başa dön tuşu